June 29, 2022
Word een CTI Gold Trader met de juiste opleiding

Word een CTI Gold Trader met de juiste opleiding

Wat als ik je vertelde dat je een goudhandelaar zou kunnen worden? Wat is een gouden handelaar, vraag je je misschien af? Nee, het gaat niet om de Olympische Spelen voordat je te opgewonden raakt. Het is een kans om voor korte tijd City Traders of CTI Funded handelaar te worden.

Maar meestal duurt het ongeveer 5 jaar om een ​​professionele handelaar te worden. Ik zal het uitleggen: Gewoonlijk duurt het ongeveer twee jaar voordat u met vertrouwen consistent winstgevend wordt. Het 5-jarige merk is wanneer je een professioneel niveau bereikt waar je genoeg vaardigheden en bijna genoeg kennis hebt als een professional. Om een ​​premium handelaar te worden, duurt het ongeveer 10 jaar, 15 jaar of zelfs 20 jaar.

Word een CTI Gold Trader met de juiste opleiding

Er is echter een effectievere manier om dit te doen. In plaats van 5 jaar nodig te hebben om een ​​professionele handelaar te worden, kunnen we u binnen 1 jaar bereiken. Hoe? Via ons HPT Mastermind-programma.

Weet je nog dat ik zei dat het ongeveer 5 jaar duurt om een ​​professional te worden? Ongeveer 1% -5% van de handelaren haalt het, en als je denkt over 10 jaar, 15 jaar, 20 jaar, halen minder handelaren het. En nee, dat zijn niet alle handelaren. Dit geldt voor retailers zoals jij.

Topdetailhandelaren zijn meestal degenen die hebben geleerd van professionele handelaren die branchekennis en basisprincipes zoals handelspsychologie en risicobeheer aan hen hebben doorgegeven. Met ons HPT MastermindU krijgt dit samen met de mogelijkheid om een ​​handelscarrière op te bouwen door een door CTI gefinancierde handelaar te worden door te profiteren van de exponentiële groei. Dit is wat we bedoelen als we zeggen dat u een kans heeft om de Gold Trader te worden.

Hoe condenseert HPT Mastermind van 5 jaar naar 1 jaar? Het is rechttoe rechtaan. Eerst leren we je de basis. Nieuwe handelaren besteden meestal de eerste twee jaar aan het leren van de basis en het leren hoe dingen werken. die onnodig lang wordt als je geen referentiepunt hebt.

We hebben het kort gehouden en deze basisprincipes zeer snel geïntroduceerd en eventuele vragen beantwoord wanneer u deze heeft, zodat u sneller tot de kern van het handelen kunt komen. Bovendien krijg je toegang tot al onze bronnen en exclusieve inhoud, dus zelfs als je meer gevorderd bent, kun je vanaf het begin voor inhoud kiezen die bij jouw niveau past.

Daarna kreeg ik directe toegang tot professionele handelaren die actief zijn op de markten. Dit is iets dat niet veel mensen hebben die gratis bronnen gebruiken. U kunt vragen stellen en genieten van de gemoedsrust dat iemand met kennis en ervaring toegewijd zal zijn om uw vragen te beantwoorden en uw begrip van hoe de forexmarkt werkt, zal willen vergroten.

Dit is geen HPT Brein Programma voor niets. Je hebt toegang tot de masterminds en we willen ervoor zorgen dat jij je ook de masterminds voelt! In dit verband zult u ook een gemeenschap van handelaren hebben, niet alleen de handelaren, maar u zult ook merken dat sommige van deze handelaren door CTI gefinancierde handelaren zijn en anderen, zoals u, een goudhandelaar of eigenlijk een goudhandelaar wilt worden.

Niet veel instellingen kunnen trots zijn op onze bubbelhandelsgemeenschap, zoals de COVID-19-pandemie ons heeft laten zien, een gemeenschapsgevoel is van vitaal belang en het hebben van een groep gelijkgestemde individuen om u gemotiveerd te houden tijdens uw handelsreis zal helpen.

Een ander aantrekkelijk aspect van de HPT Mastermind is het feit dat u goede handelsgewoonten heeft bijgebracht. Je moet het zelf leren, wat in hoge mate je eigen verantwoordelijkheid is. Dit is de reden waarom veel handelaren wegblijven, omdat ze niet weten wat ze moeten doen en hoe ze moeten beginnen omdat ze geen structuur hebben.

Met HPT Mastermind krijgt u die structuur en zult u verantwoordingsbijeenkomsten hebben met uw toegewijde handelscoach die u zal helpen het belang van handelsprincipes te begrijpen.

Waarom zoveel investeren om u te helpen een goudhandelaar te worden en onze handelsprincipes te begrijpen?

Ik weet dat ik heb gezegd dat je vaak “de mogelijkheid hebt om een ​​door CTI gefinancierde handelaar te worden”, maar dat is waar het van pas komt. U krijgt de mogelijkheid om ons kapitaal te verhandelen. Hier ga je alles toepassen wat je hebt geleerd.

Klinkt het ontmoedigend?

Laat me je misschien wat perspectief geven. Op dit punt hebt u de basisprincipes van handelen geleerd, hebt u aan uw handelsplan gewerkt en hebt u kennis gemaakt met een verscheidenheid aan basis- en technische hulpmiddelen die u kunt gebruiken om uw handelsplan op te bouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.