June 29, 2022

Inden for de tre måneder, der sluttede den 31. marts, udgjorde WTWs samlede indkomst 2,16 milliarder dollars, et fald på 3 % fra de 2,23 milliarder dollars i 1. kvartal 2021. Internetindtjening faldt ikke desto mindre betydeligt fra sidste års 736 millioner dollars til 125 millioner dollars denne gang.

Når det kommer til fase arbejdsindtjening, som udelukker sikre priser, er det her, hvordan WTW klarede sig i kvartalet:

Enterprise fase

Sektionens arbejdsindtjening 1. kvartal 2022

Sektionens arbejdsindtjening 1. kvartal 2021

Velvære, rigdom og erhverv

257 millioner dollars

242 millioner dollars

Trussel & broking

192 millioner dollars

203 millioner dollars

Komplet

449 millioner dollars

445 millioner dollars

WTW ændrede sine valg til de 2 segmenter den 1. januar. På forhånd er virksomhedens aktiviteter blevet opdelt i menneskelig kapital og fordele; virksomhedsfare og mægleri; finansiering, fare & genforsikring; og fordele udbud og administration.

I en kommentar til tallene sagde WTWs regeringschef Carl Hess: “Det primære kvartal markerede en stærk start på året for WTW med resultater, der har været i overensstemmelse med forventningerne og replikerer forbedret momentum i vores virksomhed.

“Gennem hele kvartalet fortsatte vi med at gøre vigtige fremskridt gennem vores strategiske prioriteter. Vi lancerede progressivt nyt merchandise, ansat til vores hurtigste honorar siden 2019, forenklede vores rapporteringskonstruktion og gjorde fremskridt med at omarbejde vores værdikonstruktion.”

Hess tilføjede, at WTW har gennemført sin kapitalallokeringsteknik, tilbagekøbt 4,1 milliarder dollars i aktier og nået agenturets mål for året fremad tidsplan.

“Vi fortsætter,” fortsatte den administrerende direktør, “vi vurderer, at vi er godt positioneret til at opnå resultater, med vores brancheførende muligheder og grupper, der betjener vores kunder, der håndterer deres mest presserende behov i en ustabil økonomisk situation. Vi mener, at vi forbliver på vagt for at realisere vores 2022 monetære mål og er sikre på vores evner til at levere på vores langsigtede mål for det gode for alle vores interessenter.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.