June 29, 2022

Nationwide Council for Occupational Security and Well being lancerede onsdag sin årlige rapport om arbejdsgivere i hele landet, hvis påståede usikre arbejdsforhold har ført til dødsfald eller kritiske ulykker, hvor COVID-19-sikkerheden nu bortfalder på sin radar.

Mens Occupational Security and Well being Administration anerkendte 1.945 kontordødsfald som følge af COVID-19 i 2020 og 2021, nævnte Nationwide COSH i sin rapport, at mængden sandsynligvis bliver større, med henvisning til en stigning i amerikanske dødsfald siden 2020.

OSHA’s tal “er kun en lille brøkdel af de mere end 494.000 personer i den arbejdsdygtige alder, mellem 18 og 64, som døde af sygdommen i stort set det samme tidsinterval,” hedder det i rapporten.

Amazon Inc., som optog noteringen i 2019 og 2020, blev endnu en gang navngivet, da Nationwide COSH berømt et udsnit af medarbejderdødsfald på deres varehuse.

Forskellige landsdækkende selskaber, der er navngivet på listen for angiveligt slappe COVID-19-sikkerhedsprotokoller, har været Starbucks Corp. og Refresco Drinks US Inc., som Nationwide COSH nævnte overtrådte retningslinjerne for sikker afstand og private beskyttelsesværktøjer.

Hilton Accommodations & Resorts og Greenback Basic Corp. er blevet navngivet for angiveligt usikre arbejdsforhold. Landsdækkende COSH hævdede, at Hiltons daglige husholdningsbehov typisk udløser ulykker, og at underbemandede Greenback Basic-butikker gentagne gange afslørede ansatte for kriminalitet.

En række mindre virksomheder er blevet navngivet til noteringen, sammen med Mayfield Client Merchandise i Mayfield, Kentucky, hvis ledere angiveligt instruerede medarbejderne om at forblive på ansvaret som en snoet, som blev revet af byen i begyndelsen af ​​december. 9 medarbejdere er blevet dræbt i henhold til Landsdækkende COSH.

I forbindelse med de navngivne virksomheder nævnte Nationwide COSH: “De hændelser, der tager medarbejdernes liv eller udsætter dem for skadelige farer, vil ikke være ‘freak-ulykker’. Disse lejligheder kan forudses – og forhindres – hvis arbejdsgiverne overholder de korrekte sikkerhedsprotokoller.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.