June 30, 2022

Vivo T1 Professional 5G og Vivo T1 44W opført på Vivo Indiens websted, der antyder en tidlig lancering

Den kinesisksprogede smartphonemodel er blevet engageret i to nye T-series smartphones i Indien, efter at den lancerede Vivo T1 5G for nylig. Modellen vil sandsynligvis introducere Vivo T1 Professional 5G og Vivo T1 44W smartphones i landet, og rygter om hver har cirkuleret i nogen tid nu. Nu i en helt ny vækst, er touchdown-websiden for disse smartphones blevet på Vivo Indiens websted. For det meste baseret på den helt nye specificering, kan håndsættene blive lanceret et sted i begyndelsen af ​​maj.

Det er bemærkelsesværdigt, at ingen lanceringsdato er blevet leveret lige nu, og den helt nye touchdown-webside siger, at smartphones lanceres hurtigt. Ikke desto mindre vil modellen sandsynligvis introducere chipsæt til gadgets i øjeblikket, opladningsekspertise den 28. april, digicam specifikationer den 30. april og vise muligheder på Might 2. Baseret hovedsageligt på disse, kan det spekuleres i, at smartphones vil ankomme i begyndelsen af ​​maj .

Vivo T1 Professional 5G og Vivo T1 44W specifikationer og forskellige detaljer

Vivo T1 Professional 5G vil sandsynligvis blive drevet af en Qualcomm Snapdragon 778G-processor. Smartphonen er tilbøjelig til at fungere som et 64 MP enormt digitalkamera om natten, hvilket tyder på, at telefonen kan have en højkvalitets lav milde billeder funktion opnåelig. Det er på forhånd blevet afsløret, at Vivo T1 Professional vil fungere med en 66W hurtigopladning og kan leveres med et 8-lags væskekølesystem. Maskinen vil fungere som et 6,44-tommer full-HD+ AMOLED-show med en opdateringsopladning på 90Hz.

Vivo T1 44W vil sandsynligvis blive placeret under Vivo T1 5G-håndsættet i rækken. Håndsættet forventes at blive drevet af et Snapdragon 680-chipsæt og kan inkludere et AMOLED-show dog med helt andre specifikationer end Vivo T1 Professional. Ligesom Vivo T1, kan T1 44W desuden fungere 18W hurtigopladningshjælp ud over at være understøttet af et 5000mAh batteri.

Sammen med dette vil hver af de kommende smartphones – Vivo T1 Professional og Vivo T1 44W fungere på Funtouch OS primært baseret på Android 12. Rapporten betyder, at smartphonen sandsynligvis vil være tilgængelig på markedet via Flipkart og forskellige e-handelsplatforme . Vivo T1 44W kan være prissat omkring Rs 15.000, mens Vivo T1 Professional 5G kan have en prisbillet et sted inden for varierende Rs 25.000.

Leave a Reply

Your email address will not be published.