June 29, 2022

seks sanser sort norge
Billede: Snøhetta Plompmozes Miris

Six Senses Svart, som skal åbne i 2024, ville være det første energipositive feriested på Jorden, fuldstændig off-grid og kulstof upartisk.

Komfortabelt og vægtløst stående ved foden af ​​den spektakulære Svartisen-gletsjer, vil resortet med 94 værelser præsentere et helt nyt perspektiv for eventyrlystne og miljøbevidste rejser – hver især en stigende efterspørgsel efter en masse efter pandemien lettede op på ekstra virksomheders overførsel i retning af ESG-udviklingen.

seks sanser sort fantastisk udsigt
Billede: Six Senses

Neil Jacobs, administrerende direktør for Six Senses, nævnte, at resortet tager virksomheden til en anden grad af “skubbe grænser”, da karakteristisk kreativitet er påkrævet for bæredygtige ejendomme.

“Idéen har ændret sig til større end selve udfordringen, da den ville præsentere et futuristisk udstillingsvindue for, hvad der vil blive opnået i form af bæredygtighed og vitalitetsmuligheder, og efterfølgende en plan inden for vores gæstfrihedshandel og eventsektoren som helhed,” kommenterede Jacobs.

Bæredygtig hele vejen igennem

Six Senses Svart er den primære konstruktion, der skal konstrueres og designes efter den allerbedste energieffektivitet, der er sædvanligt på hele den nordlige halvkugle. Uvildig fra facilitetsnettet ville det høste rigelig fotovoltaisk vitalitet for at vende tilbage til systemet – beskytte bådshuttlen, resortet, tilstødende operationer og den vitalitet, der kræves for at samle konstruktionen.

seks sanser sort fantastisk udsigt
Billede: Six Senses

Formålet er at lykkes i en situation, hvor verdensopvarmningen er begrænset til 1,5 niveauer Celsius over førindustrielle områder. Og energipositive bygninger er i stand til i høj grad at bidrage til at sænke emissionerne. Resortet beviser og demonstrerer, at CO2-neutralitet vil blive opnået i en kompliceret forbedring på et miljøfølsomt websted og være umagen værd på samme tidspunkt.

Desuden kan Svart være selvbærende, fuld af genbrug, vedvarende infrastruktur og affalds- og vandadministration. Besætningen vil samarbejde med nuværende bæredygtige fiskeri- og landbrugsoperationer og interagere med ligesindede indfødte leverandører til barer og spisesteder.

For at styrke Svarts fantasifulde og forudseende er der etableret et Internet Zero Lab for at lykkes med formålet med en net-nul rejse. Hvilket betyder, at besøgsrejsen kan have nul miljøpåvirkning fra start til slut.

“Missionen er at realisere udbredt gulv for alle interessenter, der presser know-how i følgende grad til gavn for resortet og handelen hos giganten,” sagde Jan-Gunnar Mathisen, administrerende direktør for udfordringens indehaver og udvikler.

Visionær konstruktion og design

‘Svart’, som fortolker til sort og blå på forældet nordisk, refererer tilbage til den rene arv fra den traditionelle Svartisen-gletsjer. Six Seven Svarts beliggenhed er ideel til rejser, stedets sommerdage slutter uendeligt, og det betagende nordlys oplyser vinternætter.

Til feriestedet kombinerer gæstfrihedsfirmaet Six Senses “et futuristisk design og teknologisk innovation med jordnære, naturlige forsyninger, der bruger den mindst indlejrede vitalitet”. For at minimere påvirkning fra land og havbundsforstyrrelser er feriestedet placeret på pæle over det krystalklare vand i Holandsfjorden – der forener grænserne mellem land og fjord.

seks sanser energipositivt hotel
Billede: Snøhetta Plompmozes Miris
seks sanser energipositivt hotel
Billede: Snøhetta Plompmozes Miris

De seks sanser Svarts distinkte runde form og klare udseende skaber en ægte følelse af “åbenhed og evig bevidsthed om naturen”. På grund af det, vil venner være i stand til at drage fordel af den smukke panoramaudsigt.

Bortset fra bæredygtige Scandic-interiører lavet med overlegent håndværk, skaber gæstfrihedsfirmaet en ægte stil af regenerativ rejse med ikke-invasiv berøringsfri knowhow. Med banebrydende wellness omtalt som en del af Six Senses DNA, vil Svart Contact-ideen tilpasse rummet til de respektive venners velbefindende og måde at tænke på.

“Six Senses omdefinerer rejseekspertisen ved hjælp af teknologisk innovation, banebrydende design og karakteristisk wellness-rejse for besøgende ved at gøre et CO2-neutralt visionært feriested til det sted, hvor vi vil fremvise grundpillerne i, hvad trendy gæstfrihedsdesign og drift kan opnå ,” sluttede Svart forbedringsdirektør Ivaylo Lefterov.

seks sanser sort kulstofneutral
Billede: Six Senses

Six Senses driver i øjeblikket 21 overnatningssteder og resorts i 17 nationer og har 33 ekstra ejendomme inden for forbedringspipeline. Ikke desto mindre kan denne norske forpost meget pænt være begyndelsen på en helt ny periode. Foretag en reservation for en indbygget ekspertise i din efterfølgende regenereringsrejse lige her.

For ekstra resort- og ejendomslæsninger, klik på lige her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.