June 30, 2022

USOF planlægger at hjælpe teleselskaber med at opnå landdistrikter med trådløst internet

Common Service Obligation Fund (USOF) blev sat til at yde assistance til teleoperatører og webserviceleverandører (ISP’er) for at tilbyde forbindelsesvirksomheder inden for de tilbagestående områder af nationen. Hari Ranjan Rao, USOF-administrator, talte ved Broadband India Discussion Board (BIF) lejlighed, nævnte, at fiberbaseret internetforbindelse desuden skal leveres til husstande i landdistrikter til meget aggressive priser.

I overensstemmelse med en PTI-rapport talte Rao desuden om, at kun omkring 99% af landsbyerne i landet faktisk er belagt med 4G-netværk og får viden til meget lave omkostninger.

Final Mile Connectivity skal nå landdistrikterne lige så effektivt

Rao nævnte, at overvejelserne om USOF-graden er, at en ordning burde udrulles, som hjælper med at nå den sidste mile-forbindelse i landdistrikterne via finansiering af levedygtighed, således at netværkene kan videreføres til landsbyerne og nå ud til husstande.

De indiske myndigheder ønsker, at alle de to,5 lakh landsbypanchayats i landet skal få adgang til internettet via BharatNet-projektet.

Ifølge Rao er over 1,47 lakh landsbyer allerede blevet belagt, men nu, fordi premierministeren har nævnt, at hver seks lakh landsbyer skal belægges med optisk fiber, er arbejdsbyrden øget, men planerne er ikke desto mindre de samme. Således nævnte Rao, at det er nødvendigt at vende tilbage til tegnebrættet og udarbejde en helt ny plan for at se, hvordan det sandsynligvis vil være muligt at opnå seks lakh landsbyer med optisk fiber på kort tid.

USOF er under den direkte administration og overvågning af Division of Telecommunications (DoT). Teleoperatørerne skal betale USOF, som er inkluderet i deres licensbetaling (LF).

Det er prisbemærkning, at teleselskaberne havde anmodet den føderale regering om at skrotte USOF-midler fra licensbetalingen, som et resultat af det giver deres byrde af pengeudstrømning. Ikke desto mindre har den føderale regering ikke nævnt noget om dette.

Leave a Reply

Your email address will not be published.