June 30, 2022

Måludstedelsesdimensionen for den seneste katastrofeobligation fra det store amerikanske gensidige forsikringsselskab USAA er blevet hævet til 415 millioner dollars, hvorimod prisfastsættelsen på samme tidspunkt for alle 4 af de resterende trancher af Residential Reinsurance 2022 Restricted (Collection 2022-1) aftalen ser nu ud til at være tilbøjelig til at slå sig ned på det høje af hævet styretøj.

USAA logoUSAA vendte tilbage til katastrofeobligationsmarkedet tidligere i april, på udkig efter $375 millioner eller ekstra af sikkerhedsstillet multi-peril genforsikring fra en aftale på 5 trancher, der koncentrerede sig om en kombinationskappe for den amerikanske flådes største gensidige forsikringsselskab.

Den helt nye cat-obligation er designet til at tilbyde USAA et lagdelt udbud af fuldt sikret årlig kombinationsgenforsikringssikkerhed mod tab fra en række amerikanske farer over en fireårig periode.

Som vi så rapporterede tidligere på ugen, blev en tranche af 5-trancher-udstedelsen trukket og nu opnået ikke udstedt, hvilket var den mest risikable klasse 10-tranche af nulkuponbeviser, der udelukkende havde en enkelt års periode.

Dette viser bredere katastrofeobligationsmarkedsforhold, hvor omkostningerne ved de seneste udstedelser har tendens til at stige og udfolde udvidelsen bliver dygtige.

Samtidig med at klasse 10-tranchen blev droppet fra sværhedsgraden, sprang værdistyringen lige så pænt for alle 4 resterende trancher.

Men USAA ser ikke desto mindre ud til at øge størrelsen på sin nyeste katastrofeobligation, hvor de 4 resterende trancher tilpasser sig i dimension gennem annoncering og markedsføring af den helt nye Residential Re-aftale, men i et andet tydeligt tegn på katteobligationshandlernes fokus er det den lavere- risikotrancher, der har forhøjet dimension.

Som en påmindelse var Residential Reinsurance 2022 Restricted vil situation 4 trancher af Collection 2022-1 noter, hver designet til at tilbyde USAA med årlig kombination genforsikring sikkerhed mod tab fra en række amerikanske farer.

Sedlerne vil præsentere USAA for genforsikring mod sikre tab fra farerne ved amerikanske tropiske cykloner, jordskælv (plus ildsted), ekstremt tordenvejr, vinterstorm, naturbrande, vulkanudbrud, meteoritpåvirkning, forskellige farer (alt sammen med bil- og lejerdækning oversvømmelse tab), med en lejlighedsfradragsberettigelse på 50 millioner USD pr. lejlighed i alle trancher af udstedte noter.

Den mest risikable resterende tranche, som var fokuseret som en $50 millioner klasse 11-tranche af noter, med en foreløbig forventet mangel på 4,83%, er nu fokuseret til at være $35 millioner i dimension, så den er skrumpet.

Klasse 11-sedlerne er oprindeligt blevet leveret med en styringsværdi på 11 % til 11,75 %, men det blev hævet til 11,75 % til 12,5 %, og vi er nu informeret om, at de er blevet monteret på den øverste ende på 12,5 %.

Den oprindeligt $50 millioner Klasse 12-tranche af sedler med deres foreløbige forventede mangel på 2,33%, vil øges til $60 millioner, opfatter vi.

Klasse 12-sedlerne er først blevet leveret med en værdistyring på 6 % til 6,75 %, som blev hævet til 6,75 % til 7,5 %, og endnu en gang er vi nu informeret om, at de er tilbøjelige til at være værd i den øverste ende af hævet. styring på 7,5 %.

Den oprindeligt $125 millioner klasse 13-tranche af sedler, med en foreløbig forventet mangel på 1,19%, er ved at øge størrelsen til $150 millioner, er vi informeret.

Klasse 13-sedlerne er først blevet forsynet med en værdistyring på 4,25 % til 4,75 %, som derefter blev hævet til 4,75 % til 5,25 % og nu forsøger at finde sig til rette på den øvre ende på 5,25 %, udtalte vores kilder.

Endelig er den oprindeligt $125 millioner Klasse 14-tranche af sedler, med en foreløbig forventet mangel på 0,61%, i øjeblikket sat til at øge til $170 millioner, opfatter vi.

I første omgang er klasse 14-sedlerne blevet leveret til cat-obligationshandlere med en styringsværdi på 3% til 3,5%, som efterfølgende blev hævet til 3,5% til 4%, og vi er nu informeret om, at vi vil slå os på toppen. -slut endnu en gang, for at betale en kupon på 4 %.

Det afspejler virkelig omstændighederne på cat-obligationsmarkedet, {at en} meget pålidelig og almindelig sponsor som USAA, sandsynligvis den mest produktive inden for katastrofeobligationsmarkedet, ser, at en sådan værdi vil stige for en kombineret genforsikringsaftale i øjeblikket.

Men det er ikke desto mindre opmuntrende, at USAA har valgt at øge handlen, fordi det afslører, at forsikringsselskabet ikke desto mindre har et behov for at gøre kapitalmarkederne til en vigtig del af sine genforsikringsforberedelser, selv ved disse høje udfoldelsesintervaller.

Du kan lære alt om denne Residential Gensurance 2022 Restricted (Collection 2022-1) katastrofeobligation fra USAA og hver katteobligation udstedt i vores intensive Artemis Deal Listing.

Printvenlig, PDF og e-mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.