June 29, 2022

“USAA’s udbytte- og premium-kreditscore-program var utilstrækkeligt til at kompensere dets udsigter for overbetalinger som følge af COVID-19,” hedder det i kritikken. “Dette system brugte udelukkende et udbytte på 20 % til forsikringstagere, der spændte over tre måneder fra marts 2020. Og selvom USAA undersøgte, at det leverede yderligere udbytte og en mindre præmiekredit senere i 2020 og 2021, har disse mængder ikke desto mindre været utilstrækkelige.”

Mens retssagen ikke specificerer en præcis mængde for erstatningskravet, påpegede den, at mængden “i kontrovers” er større end 5 millioner dollars, unikt for nysgerrighed og tilhørende priser, Reparer pushede oplysninger rapporteret.

San Antonio Present rapporterede, at Johnsons advokater er på udkig efter at få kritikken godkendt som en badedragt.

USAA kommenterede retssagen og sagde, at den havde givet udbytte og kredit ved siden af ​​”acceptable” autodækningsudbytter, på baggrund af forskellige pengereduktionsbestræbelser i løbet af pandemien. Forsikringsselskabet citerede desuden en undersøgelse fra december 2020 foretaget af kundegruppen US PIRG, som opdagede, at USAA havde leveret “højere reduktion” end forskellige forsikringsdækningsfirmaer i en række stater, såsom Californien.

“Vi forbliver dedikerede, som vi har været i næsten 100 år, til at tilbyde ekstremt aggressive varer og karakteristisk service til flådemedlemmer og deres husstande,” rådede USAA San Antonio til stede i en e-mail-påstand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.