June 30, 2022

Elon Musk har købt Twitter for $54,20 en aktie, hvilket gør, at hr. Agrawals udbetaling er på $38,7 millioner.

Elon Musk har sat nettet på ilden ved at shoppe efter Twitter. Han har erhvervet den sociale netværksplatform for 43-44 milliarder dollars i penge. Han har brugt 21 milliarder dollars af sine personlige kontanter, mens de resterende er hentet fra gælds- og marginfinansiering. Da han blev indehaver af det nyligt privatiserede Twitter, erklærede hr. Musk, at han ville være ytringsfrihedens bastion og kan arbejde i retning af nye muligheder, open-source algoritmerne og eliminere irriterende spambots fra tjenesten. Mens alt dette lyder opmuntrende, deler Twitter CEO Parag Agrawal ikke den samme følelse. Og hvis problemer ikke løser sig positivt for hr. Agrawal, ville han ikke desto mindre stå til at tjene en enorm udbetaling på $39-42 millioner.

Parags store udbetaling fra Musks Twitter

Twitters administrerende direktør Parag Agrawal vil få en kæmpe million udbetalinger, hvis den bliver opsagt

Endnu tidligere end Musk-Twitter-aftalen måtte lukke, var handelsspecialister begyndt at beregne den mulige udbetaling af de højeste Twitter-chefer. Nogle estimater præsenterer $978M for Twitter-grundlæggeren og tidligere administrerende direktør Jack Dorsey og $39M for den nuværende CEO Parag Agrawal. Her er hvordan og hvorfor:

Disse nuværende og tidligere høje ledere som Dorsey og Agrawal har personlige aktier i virksomheden. Så med værdien på $54,20 pr. aktie leveret af Elon Musk, vil disse mennesker få forbløffende pakker, når de endelig promoverer disse aktier.

Nogle undersøgelser hævder endda en pakkeaftale på $38,7 millioner for Parag Agrawal, en pakkeaftale på $25,5 millioner til CFO Ned Segal og hele $978 millioner for Jack Dorsey.

En smule helt anderledes end det er de forventede estimater fra analysebureauet Equilar, som hævder en pakkeaftale på $42 millioner til Parag, hvis han bliver opsagt inden for 12 måneder efter en ‘ændring i ledelsen’ på Twitter.

‘Change in Management’ er særlige klausuler i kontrakterne for de øverste Twitter-chefer. Som pr. en seneste proxy, Twitter har indsendt, hedder det i Agrawals klausul, at han studerer til “bestyrelsen for en børsnoteret enhed”, og en aftale om at tage Twitter personlig vil modvirke denne klausul. Så hvis Musk opsiger Parag, får han måske den førnævnte store pakkeaftale.

Twitter

I en fælles påstand om aftalen udtalte hr. Agrawal: “Twitter har en objektiv og relevans, der påvirker hele verden. Dybt tilfreds med vores grupper og imponeret over arbejdet, der på ingen måde har været ekstra vigtigt.”

Senere i en forsamling for alle hænder i organisationen er han citeret for at sige: “Så snart aftalen lukkes, ved vi ikke, hvilken kurs platformen vil gå. Vi har ikke alle løsningerne. Det er et interval af usikkerhed.”

Han har tilsyneladende desuden forsikret Twitter-arbejdere om, at ingen fyringer er bevidste i mellemtiden. Vær desuden opmærksom på, at der i øjeblikket ikke er noget, der stærkt tyder på, om han eller nogen af ​​de højeste folk på Twitter vil forlade virksomheden. Så de førnævnte estimater er simpelthen det … skøn.

Med hensyn til forskellige oplysninger, meninger, funktionshistorier, shopping efter guider og alt andet teknisk-relateret, hold dig til at studere Digit.in.

Lær desuden: Elon Musk tager endelig Twitter i besiddelse for svimlende $44 milliarder

Leave a Reply

Your email address will not be published.