June 29, 2022

Se hele videoen på https://rumble.com/v12wml6-true-crime-of-insurance-fraud-video-number-64.html og på https://youtu.be/4k0OfVecSQ0

På sin halvtredsårs fødselsdag konkluderede Louie, at han var en fiasko. I tredive år tilbød han forsikringsdækning til offentligheden. For et gebyr på $40 ville Louie normalt bruge timer på at forklare en lejers ejers dækning til en forbruger. Det efterfølgende år, som et resultat af, at en anden forhandler lovede at spare en masse af forbrugeren $5 i præmier, blev de ikke fornyet, og han fik intet gebyr.

Louie havde til alle tider været en hengiven og troværdig forhandler af forsikringsdækning. Han satte sine kunders nysgerrighed over sin personlige. Hvis han kan spare dem penge (selv når det vil koste ham et gebyr), placerede han dem hos det billigste forsikringsselskab. Til gengæld bemærkede han intet, dog hån og illoyalitet.

Louie besluttede at ændre sit liv nu, da han var midaldrende og medlem af AARP. I betragtning af hans lille indtjening virkede pensionering i en alder af femogtres næsten utænkelig. Han ønskede en metode til at tjene penge nok på kort tid til at gå på pension. Hans oplysninger om forsikringsdækning og hans sælgers forståelse af sine klienters grådighed gav ham et svar.

EMPLOY IV DU blev født.

Louie gik til hver af sine kunder med industriforsikringsdækning sammen med sin plan. Han definerede, at i tilfælde af, at de tillod ham at blive arbejdsgiver for deres arbejdere, ville de økonomiske besparelser i overskudsplaner opveje hans omkostninger. Virksomhedens samlede arbejderpris, definerede han, kunne være meget mindre. Han ville koste hver køber 3% af bruttolønnen for hver arbejder og den præcise pris for deres fordele. For 3%-afgiften ville han indgive alle ansættelsestyper og vedrøre W-4- og W-2-typer; samle alle beskæftigelsesskatter fra sine klienter og sende dem til den føderale regering; udfyld alle typerne og giver hver medarbejder en “cafeteriaplan” med fordele. Arbejderne kunne være glade, og arbejdsgiverne kunne være glade. Arbejdsgiveren ville have den absolutte ledelse over arbejderne, og Louie ville blot være deres faste arbejdsgiver.

Selvom konceptet lød for godt til at være sandt, besluttede 80 % af hans kunder at tage Louie med på forslaget.

ANSÆT IV DU brugte derefter til og opnåede en personalekompensationsforsikringsdækning for alle dets medarbejdere. Louie, som var en sparsommelig mand, foreslog medarbejdernes kompensationsforsikring, at han havde 400 arbejdere, der alle arbejdede i en kontorfunktion (den nederste personales kompensationspris kunne opnås).

Udover at betale præmien, som han fik for tidligt fra hver af sine kunder, var Louies eneste anden udgift at udstede lønchecks. En lønningstjeneste opkrævede ham kun $300 om måneden for at bekymre sig om alle kontrollerne og forberede oplevelserne for ham. Han betalte en bogholder kun 8 USD i timen for at klare alle de modsatte bogføringsbehov i hans virksomhed. ANSAT IV DU tjente ekstra indkomst inden for de første to måneder af virksomheden, end Louie havde tjent i et af de sidste 5 år.

På det tidspunkt, hvor Louie var femoghalvtreds, havde han investeret sin indkomst direkte i en portefølje af aktier, obligationer og aktier i investeringsforeninger, der konservativt var værdsat til $3.000.000. Indtægterne fra porteføljen ville hjælpe Louie med at trøste ved hjælp af hans pensionering.

EMPLOY IV YOU’s personales kompensationsforsikringsselskab, efter at have modtaget Louies erfaringer med indtjening, sænkede hans præmie årligt. Louie brugte “revisionerne” til at forlænge sin indkomst i 5 år i træk.

På femårsdagen for virksomheden, Louies femoghalvtredsårs fødselsdag, fastslog han, at han havde tjent tilstrækkeligt med kontanter og leverede virksomheden på markedet til en lovlig arbejderudlejningsvirksomhed. Louie tog de $2.000.000, som han erhvervede fra opkøbet, tilføjede pengene fra salget af hans inventarportefølje og flyttede det til Kingston, Jamaica.

Han købte en villa med udsigt over havet og bor heldigvis i sin pension.

Forsikringssvig er en ligeværdig alternativ kriminalitet. Det er dedikeret af hver race, tro, landsdækkende oprindelse, køn, seksuelt valg eller erhverv, endda en forsikringsdækningsagent. Det er en forbrydelse, uanset hvem der begår forbrydelsen, eller hvor rentabelt det er. En knaphed på undersøgelser og uberettiget tro gjorde det muligt for Louie effektivt at bedrage en række forsikringsselskaber og personer, som han tilbød sine selskaber. Når én ting, som Louies aftale, ser ud til at være for god til at være sand, så er det.


(c) 2022 Barry Zalma & ClaimSchool, Inc.

Barry Zalma, Esq., CFE, begrænser nu sin observation til at tjene som forsikringsrådgiver med speciale i forsikringsdækningsbeskyttelse, forsikringsdækningskrav, der håndterer, forsikringsdækning farlig religion og forsikringsdækningssvig næsten ligeligt for forsikringsselskaber og forsikringstagere. Han praktiserede regulering i Californien i mere end 44 år som en forsikringsdækningsbeskyttelse og krav omhandlende advokat og mere end 54 år i forsikringsdækningsvirksomheden. Han kan fås på http://www.zalma.com og zalma@zalma.com.

Abonner på Zalma om forsikringsdækning på locals.com https://zalmaoninsurance.native.com/subscribe.

Abonner på Excellence in Claims Dealing with på https://barryzalma.substack.com/welcome.

Skriv til hr. Zalma på zalma@zalma.com; http://www.zalma.com; http://zalma.com/weblog; hver dag afsløres artikler på https://zalma.substack.com. Gå til podcasten Zalma On Insurance coverage på https://anchor.fm/barry-zalma; Overhold hr. Zalma på Twitter kl https://twitter.com/bzalma; Gå til Barry Zalma-film på Rumble.com på https://rumble.com/c/c-262921; Gå til Barry Zalma på YouTube- https://www.youtube.com/channel/UCysiZklEtxZsSF9DfC0Expg; Gå til forsikringsdækningskravbiblioteket – https://zalma.com/weblog/insurance-claims-library/

Om Barry Zalma

En forsikringsdækningsbeskyttelse og krav, der omhandler skaberen, rådgiveren og kyndige vidner med mere end 48 års fornuftig ekspertise i sagsanlæg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.