June 30, 2022

Peach Cobbler Factory

Billede udlånt af The Peach Cobbler Manufacturing unit

Larry Johnston, en tidligere administrerende direktør for Albertsons Inc., er den helt nye indehaver af dessertkæden The Peach Cobbler Manufacturing med 10 enheder, som virksomheden introducerede tirsdag.

Under aftalens sætninger, som ikke blev afsløret, dannede Johnston et partnerskab med Greg George, som blev udnævnt til kædens administrerende direktør i sidste uge, for at styre Peach Cobbler Manufacturing-enheden Franchise Firm LLC.

Juan og Tamira Edgerton, som baserede ideen i 2013 i Nashville, har afløst deres nysgerrighed i firmaet og kan forblive bekymrede som rådgivere og franchisetagere.

“Jeg er spændt på at samarbejde med Greg George og Peach Cobbler Manufacturing-enhedens besætning af associerede og franchisetagere for at nå et formål med at bringe denne spændende dessertidee til hundredtusindvis af individer i hele Amerika og tidligere,” sagde Johnston i en meddelelse.

De sidste 12 måneder gik Edgertons sammen med George for at begynde at franchise kæden, som sælger 12 former for skomagere, en række helt forskellige kanelsnurrer og riffs på bananbudding. Sammen med sine murstens-og-mørtel-steder byder den på catering, celleartikler og forsyninger.

George har haft franchising-regeringsstillinger i mange kæder sammen med Clear Eatz, Shuckin’ Shack og The Fuzzy Peach.

Peach Cobbler Manufacturing-enheden nævnte, at den planlægger at åbne 50 steder i toppen af ​​de 12 måneder og mere end 200 nye butikker i toppen af ​​2024. Den nævnte, at den har franchising-forpligtelser i 15 stater.

Johnston var en Common Electrical-regering, da han blev ansat til at vise en kæmpende købmandskæde Albertson’s i 2001. Han forlod købmanden i 2006, da virksomheden blev købt af Supervalu.

Medlemmer hjælper med at gøre vores journalistik mulig. Udvikl dig til et Restaurant Enterprise-medlem i øjeblikket, og lås op for unikke fordele sammen med ubegrænset adgang til alt vores indholdsmateriale. Tilmeld dig lige her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.