June 28, 2022

Billede til artiklen med titlen Texas sagsøger Vroom over ekstremt lyssky bilsalgspraksis

Skærmbillede: Youtube.com/Vroom

Online bilforhandlere kan lide Carvana, Vroomog Flytte fik deres virksomhed til at skyde i vejret i løbet af pandemien. Hvorimod nye bilsælgere kæmpede med lagermangel, eksploderede markedet for brugte biler, og virksomheder, der tilbyder et fuldt online købskursus, havde stor udvikling. Et par af dem ser ud til at være ved at optrevle allerede: Carvana klarer en betydelig nedgang i bruttosalget i åruanset om markedet er lige så sydende som nogensinde, og virksomheden skændes med nogle vigtigste klager over fejlbehandlet papirarbejde og forskellige punkter. De er ikke den ene. Denne uge, Bilinformation undersøgelser, at staten Texas sagsøger online-leverandøren Vroom på grund af hovedpunkter sammen med påståede forsinkelser i titlen og misrepræsenterede bilhistorier.

I en Andragende på 21 sider, den Texas juridiske professionelle basics arbejdsplads fremlægger fordømmende påstande i opposition til Vroom. Et af de vitale chokerende spørgsmål er de mange forskellige klager i opposition til Vroom, som Higher Enterprise Bureau og Texas AG har opnået: Næsten 5.000 indtil nu tre år, hvoraf 4.000 kom her indtil nu 12 måneder.

Det føles som om Vroom blot voksede sig for stort, for hurtigt, med næsten ingen infrastruktur eller processer på plads til at håndtere mængden af ​​transaktioner. Texas-indsendelsen beskriver en køber, der købte sin bil i februar 2021, og som ikke desto mindre ikke havde opnået titlen eller registreringen til bilen i januar 2022. Forskellige kundeemner fik deres biler, kørte dem i et antal uger og var derefter blevet kontaktet af Vroom og instruerede, at de på ingen måde havde fået tilladelse til finansiering. Baseret på Texas AG ville Vroom derefter true disse kundeemner med tilbagetagelse, hvis de ikke overholdt nye, dyrere finansieringsfraser, betalte fuldt ud eller opdagede deres helt egen finansiering. En køber i Texas havde sin bil i et antal uger, og hørte derefter fra Vroom, at hun på ingen måde havde godkendelse fra sit pengeinstitut. Virksomheden kørte derefter kreditvurdering af kunden hos en række långivere, og indsamlede et ikke-refunderbart forbrugsgebyr på $249 på hvert finansieringsværktøj.

Den værste halvdel? Texas hævder, at Vroom promoverer biler med ulykkeshistorier, som ikke er blevet afsløret. Nogle biler er angiveligt blevet tilbudt med behov for intensiv restaurering eller bevis for oversvømmelsesskade, information, der på ingen måde blev givet til lånere. Fra Texas AG’s indsendelse:

I et enkelt tilfælde, inden for timers levering, observerede en køber i Texas efter sigende, at lamperne for olieskift og motorservice tændte, og at der var en uregelmæssighed i forruden og ridser på hjulet. Patronen tog bilen til en nærliggende forhandler, og efter en inspektion blev instrueret, ønskede den, at tændrør, nye filtre, et olieskift og en radiatorlækage skulle repareres.

I et andet tilfælde klagede en shopper fra Texas over, at når [Vroom] afleverede bilen, bemærkede køberen øjeblikkeligt en kraftig lugt indeni, som hun beskrev som at være tæt på et skib. Hun kendte til, at det indvendige tæppe virkede, som om det var blevet fuldstændig ændret. Den efterfølgende dag tog hun den med til en mekaniker til standardeftersyn. Eftersynet påviste en række områder med indvendig rust, der udelukkende kunne tilskrives at have siddet i vand i længere tid. […] ud over forskellige situationer, der tydede på oversvømmelsesskade. Det sagde protektoren [Vroom] på ingen måde afsløret de rustne områder eller det modsatte bevis på oversvømmelse.

I tilfældet med det oversvømmelsesskadede køretøj, accepterede Vroom køretøjet tilbage, men køberen så det hurtigt genopført på virksomhedens hjemmeside, igen uden omtale af skader.

Staten Texas forfølger sag mod Vroom i henhold til dens Deceptive Trade Practices Act, som kan medføre en bøde på op til $10.000 for hver overtrædelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.