June 30, 2022

Ansøgninger, der skal prioriteres til fonden, omfatter monetære alternative faciliteter, der leverer indbyggede hjælpeudbydere til personalet; revitalisering af forretningshallen for at hjælpe små virksomheder; billig bolig; og gruppesikkerhedsapplikationer centreret om voldsintervention.

State Farm afslørede, at fordi det startede sit partnerskab med LISC i 2000, har det investeret over $151 millioner i nonprofitorganisationens applikationer og opgaver. LISC har siden formået at bygge og/eller rehabilitere 68.000 billige huse, skabe mere end 23 millioner kvadratfod af detail-, gruppe- og akademiske huse og betjene mere end 238.000 individer ved hjælp af indkomst- og formueskabende initiativer.

“I 100 år har State Farm været en fremragende nabo i samfund over hele nationen,” sagde State Farms direktør for public affairs Apsara Sorensen. “En del af vores filantropiske mission er at opbygge sikrere, stærkere samfund. Med det er vi begejstrede for at fortsætte vores hjælp fra LISC og deres holistiske strategi for at vokse og revitalisere samfund.”

“State Farm har tjent til LISC at gas robuste samfund af alternativer i mere end 20 år,” sagde LISC CEO Lisa Glover. “Især nu, hvor vi arbejder med indfødte ledsagere for at reklamere for en robust, retfærdig genopretning fra COVID-19, er disse vitale kilder, der kan hjælpe husholdninger med at tjene ekstra, hjælpe virksomheder med at udvikle ekstra og hjælpe lokalsamfund med at opbygge en bredt delt velstand, stedet alle har en god sandsynlighed for at lykkes.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.