June 29, 2022

Hvad det er tilrådeligt at vide

  • Hawaiian Airways har indgået partnerskab med Starlink for at tilbyde “high-speed, low-latency” Wi-Fi under flyvningen.
  • Starlinks satellit-tv til pc-webforbindelsestjeneste lanceres på flyselskabets Airbus A330, A321neo og kommende Boeing 787-9-fly.
  • Tjenesten kan blive sat ind på fly i 2023.

Hvor Elon Musk har travlt med at sikre sit køb af Twitter for 44 milliarder dollars, er hans anderledes firma, SpaceX, koncentreret om at forsøge at gøre vores liv en smule højere. Hawaiian Airways introducerede i denne uge, at det har indgået et partnerskab med Starlink om at tilbyde bredbånd ombord på en række af deres fly.

Aftalen er den primære mellem Starlink og en betydelig flyselskabstjeneste (konstitutionsflyselskabet JSX introducerede for ikke så længe siden et analogt partnerskab) og kan præsentere passagerer for “højhastigheds-, lav-latency-bredbåndsinternetadgang” på flyvninger mellem Hawaii-øerne, USA, Oceanien og Asien. Forbindelsen kan være problemfri, og passagererne behøver ikke at håndtere registreringssider eller gebyrportaler, som kan være udbredt på mange luftveje. Den perfekte halvdel: tjenesten kan være tilgængelig for passagerer uden at bruge en skilling, ikke som forskellige Wi-Fi-udbydere ombord, der kommer til en yderligere værdi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.