June 29, 2022

Den ene faktor højere end en fremragende opskrift? Når én ting er virkelig nem at lave, vil du ikke engang have en. Velkommen til Det er så nemten kolonne, hvor vores medarbejdere taler dig gennem metoden til at konstruere de retter og drinks, som de vil lave med lukkede øjne.

Længslen efter Spam musubi rammer hele tiden vinterens ende. (Og okay, masser af forskellige lejligheder i året også.) Men det er helt sikkert den særlige skæringsdato – når sneens magi er sluppet af, og mit køleskab er fyldt med kål og majroer, og jeg simpelthen ikke kan passe på af en anden solid grøntsagsbraise til aftensmaden – når fornemmelsen bliver til enkel. Det er så, at jeg dykker ned i mit spisekammer, før pakker med øjeblikkelig ramen og Costco-bagage med tørret frugt, indtil jeg opdager det, stående mod væggen igen, ingrediensen, der er til enhver tid i sæsonen og til enhver tid behagelig: SPAM.

Sig hvad du vil om spam, men du kan ikke afvise, at det smager ret godt. Og den når sin højeste lækkerhed, når den er stegt i sit personlige thriller-kødfedt, drysset med sojasovs, lagt i lag med sydende hvide ris og furikake (Japans krydrede drys) og pakket ind i jordagtig, sprødt nori (japansk tørret tang). Dette, mine venner, er Spam musubi, en Hawaii-snack til alle lejligheder og alle årstider. Og det er det, jeg spiser i aften.

Produktbillede af spam med lavt natriumindhold.

Spam musubi er hvert eneste sted på Hawaii, det sted hvor min far voksede op og langt fra min lange husstand alligevel bor. Det er på almindelig rotation ved enhver husstandssammenkomst, fra New Yrs fester til fodboldvideospil. Min mor, som ikke er fra Hawaii, føjede endelig Spam musubi til sit personlige repertoire, hvilket gjorde det til mine grundskolearrangementer og enhver sammenkomst inden for Inamine-familien. Efter at jeg flyttede til New York, sikrede hun sig, at jeg havde en Spam musubi meldug – ikke helt nødvendig for at gøre musubi dog nyttig til at tune dem ud hurtigere, ekstra jævne og ekstra kompakte; folk på Hawaii spøger ikke rundt – så jeg bor måske den Spam musubi-livsstil selv 1000-vis af miles væk fra hjemlandet. Nu er det blevet til modgiften til min vintermadlavningsblues, en absolut enhed af kulhydrater og energi, der er uforskammet salt og fed og fyldt med glæde. Og lige her er måden, den også kan blive til din.

Begynd med at lave mad ca 2 kopper kortkornet hvide ris på bordet eller i en riskoger. Enhver kortkornet ris duer, men japansk sushi-ris er overførslen, hvis du har nogle let tilgængelige. Mens det sker, så åben op 1 dåse spam (Jeg går efter spam med lavt natriumindhold, men der er SÅ mange typer, du skal bruge for at vælge, hvad du vil have). Smid spam ud af beholderen – smid dog ikke emballagen bare, men. Læg kødet på dets side og skær det på langs i 6 til otte planker (hver bit skal have kugleformede kanter). Variationen af ​​skiver afhænger fuldstændig af, hvor tyk du har brug for din spam til at være (jeg foretrækker min tyndere).

Spam troopers, i stand til at tage mine stilknopper med storm.

Billede af Josh Dickinson

Leave a Reply

Your email address will not be published.