June 30, 2022

Fornøjelig på tværs af generationer

Den hurtigst voksende sport i Amerika er en, som mange på ingen måde har hørt om – pickleball. Padlesporten er en blanding af tennis og badminton, med noget bordtennis smidt ind. Fanatikere erklærer, at det er nemt at studere, er elsket af folk i alle aldre og kan udføres i fællesskab af folk med forskellige talenter. Denne egenskab er en del af fortryllelsen – medlemmer af familien i alle aldre kan samles på tværs af nettet og have noget sjovt sammen.

Spillet bemærkede faktisk, at nysgerrigheden tog fart i løbet af pandemien, da folk anså for helt nye metoder til at sætte sig udenfor.

Pickleball-turneringer

I øjeblikket er spillet på pejs, hver især når det kommer til investorernes nysgerrighed og anerkendelse. Fra 2019 til 2021 voksede deltagelsen inden for sporten med 39%, hvor næsten halvdelen af ​​stigningen tilskrives spillere i alderen 6-24 år varierer. Dette introducerede mangfoldigheden af ​​amerikanske spillere så meget som 4,8 millioner i 2021. For at opfylde den stigende efterspørgsel bliver tennisbaner omdannet til pickleball-baner, og turneringer bliver skabt.

“US Open Pickleball”, der skal sendes på CBS Sports Activities Community (PARA), har over 40 sponsorer og forventes at trække omkring 25.000 tilskuere.

Handlende Se Alternativer

Handlende og virksomheder ser alternativer inden for pickleball-dille. Iværksætteren Gary Vaynerchuk og Milwaukee Bucks’ medejer Marc Lasry har lagt penge i spillet. Pickleball har desuden tiltrukket personlig retfærdighed. Den luksuriøse velværemedlemsgruppe LifeTime (LTH), som har 160 pladser, inkluderer domstole for at opfylde kundernes efterspørgsel. Simpelthen sidste måned bemærkede virksomheden en 1.100% stigning inden for rækken af ​​nye pickleball-spillere på deres golfudstyr.

Husstande kan hurtigt have ekstra alternativer til at gribe bedstemor og bedstefar og tage ud for at nyde noget udenfor på retten. I mellemtiden opdager hver især økonomisk og atletisk nysgerrige mere og mere sig selv og spørger: hvad er pickleball?

Problemerne ændrer sig hver dag i den monetære verden. Tilmeld dig SoFi Dag for dag E-nyhedsbrev for at få de nyeste informationsopdateringer i din indbakke hver ugedag.

Indskrive


Bemærk venligst, at disse oplysninger er almindelig af natur og bør ikke opfattes som et forslag eller opfordring til varer leveret af SoFis associerede og datterselskaber. Samt, denne info er bestemt ikke beregnet til at tilbyde finansiering eller monetær anbefaling, det er heller ikke beregnet til at fungere ideen til et finansieringsvalg eller forslag til at købe eller promovere et aktiv. Husk det faktum, at investering indebærer fare, og tidligere effektivitet af et aktiv sikrer på ingen måde fremtidige resultater eller afkast. Det er nødvendigt for handlende at overveje deres særlige monetære ønsker, mål og fareprofil tidligere end investeringsvalg.
De data og evalueringer, der leveres i form af hyperlinks til 3rd get together-websteder, kan ikke garanteres af SoFi, selv om de antages at være korrekte. Disse hyperlinks leveres til informationsfunktioner og bør ikke betragtes som en godkendelse. Ingen producenter eller merchandise, der tales om, er tilknyttet SoFi, og de støtter eller sponsorerer heller ikke dette indholdsmateriale.
Kommunikation af SoFi Wealth LLC, en SEC-registreret finansieringsrådgiver
SoFi anbefaler ikke og er ikke tilknyttet de viste producenter eller firmaer. Producenter viste hverken godkender eller sponsorerer denne tekst. Tredje kom sammen emblemer og reparationsmærker, der henvises til, tilhører deres respektive husejere.
SOSS22042603

Leave a Reply

Your email address will not be published.