June 29, 2022

Forsikringsdækningsbarometerforskningen for 2022, der udføres årligt af Life Occurs og LIMRA, afslører, at pengesikkerhed er en prioritet for alle generationer, uanset hvor en der kan løses med en stærkere forståelse af livsforsikringsdækning og dens værdi.

Livsforsikringsdækning giver en vej til at føle sig økonomisk sikker, men livsforsikringsdækningens ønsker hul er større end nogensinde. Det skyldes i høj grad, at man ikke føler sig uddannet om livsforsikringsdækning – uanset om det er omkostningsfokuseret eller ej, eller usikkerhed om, hvem der kvalificerer sig. Det forværres desuden af ​​vores tendens til at holde sig væk fra robuste samtaler om at dø, der resulterer i at få livsforsikringsdækning og proaktivt etablere end-of-life planlægning. Når det tages samlet, tillader denne usikkerhed og undgåelse, at manglen på beskyttelse – og den monetære usikkerhed som følge heraf – fortsætter.

Monetær usikkerhed er en multigenerationel ulempe, som livsforsikringsdækning kan rydde op for

Vores analyse viser, at monetær usikkerhed fortsætter i de fleste demografiske teams, men et adfærdsproblem reducerer den monetære usikkerhed betydeligt blandt vores respondenter: livsforsikringsdækning.

Livsforsikringsdækning er en metode til at tage privat pligt til at sikre økonomisk sikkerhed for dine kære, så du vil være i stand til at have ro i tankerne om, at de hele tiden vil blive støttet. Resultater afslører, at livsforsikringsdækning giver en gennemsigtig vej til monetær sikkerhed, hvor 68 % af de adspurgte med livsforsikringsforsikringer på plads rapporterer, at de virkelig føler økonomisk stabilitet, sammenlignet med blot 47 % for mange, der ikke har livsforsikringsdækning.

Uanset dette er der ikke desto mindre 106 millioner voksne, der mangler livsforsikringsdækning eller ekstra livsforsikringsdækning, hvilket driver nødvendighedens hul – i forskellige sætninger, forskellen mellem hvor meget beskyttelse folk har i forhold til hvad de har. siger, at de vil – til det største, det nogensinde har været.

Manglende information om pris for livsforsikringsdækning fortsætter

Næsten halvdelen af ​​de adspurgte på denne 12 måneders forsikringsdækningsbarometerforskning siger, at de er betydeligt eller på ingen måde uddannet om livsforsikringsdækning.

De højeste årsager folk giver til ikke at have nogen eller tilstrækkelig livsforsikringsdækning er konstante i hele bestyrelsen: udgifter, forskellige pengeprioriteringer og usikkerhed med hensyn til typen og mængden af ​​beskyttelse, der skal opnås. I virkeligheden overvurderer 80 % af individerne prisen på en livsforsikringsdækning, og halvdelen mener, at den er tre gange dyrere, end den i virkeligheden er.

Usikkerhed er det vigtigste for os at holde os væk fra nødvendige samtaler

Forståeligt nok behøver de fleste af os ikke at diskutere død. Men denne undgåelse fører til en almindelig uvilje til at føre nødvendige samtaler om planlægning af livets afslutning med vores husstande. Som et resultat af, at mange mennesker skubber disse robuste samtaler med familiemedlemmer til side, er de ikke klar til den potentielle mangel på en hovedlønmodtager.

  • Som svar på vores analyse siger 40 % af de adspurgte, at det giver ubehag at tale om at dø.
  • På samme tidspunkt siger 1 ud af 10 mennesker, at hvis deres families hovedindkomst døde, ville de virkelig føle økonomiske vanskeligheder indeni en uge.
  • 44 % siger, at det kunne tage lavere end seks måneder for virkelig at føle pengepres.
  • I alt siger kun én ud af fem personer, at de har et sikkerhedsinternet på 5 år eller mere.

Disse tal afslører en skarp virkelighed. Mange mennesker, mens beslutsomhed navigerer i en ekstremt hård og følelsesladet tid i vores liv, ville hurtigt blive tynget af pengemæssigt pres.

Den hurtige eftervirkning af at miste en elsket en skal være en tid til at sørge, ikke en tid til at bekymre sig om din monetære situation. Det er derfor, det er afgørende at tage bevægelse i nysgerrigheden for dine kæres fremtid.

Måden at tage bevægelse på

Livsforsikringsdækning er museen i enhver solid pengeplan, og resultaterne giver folk en måde til sikkerhed og ro i tankerne, som mange mennesker leder efter, især efter de sidste to år. De varige virkninger af COVID forbliver på forkant i mange af og fungerer som en gennemsigtig påmindelse om betydningen af ​​at gøre klar til det, du vil være i stand til at styre.

På denne 12 måneders undersøgelse siger mere end halvdelen (53%) af alle respondenter, at de nu er ekstra bevidste om velvære. Ikke desto mindre har pandemien ikke det samme stadie af indflydelse på end-of-life planlægning – blot 24% af de adspurgte siger, at det tvang dem til at diskutere end-of-life eventualiteter med deres husstande. Vores oplysninger viser desuden dobbelt så mange personer, der har foretaget ændringer for at lære deres helt eget private velvære, end foretaget ændringer for at lære dem, de kan gå væk bagfra.

Planlægning af livets afslutning er et vigtigt element i at bygge en komplet vej mod langsigtet velvære og velvære for dine kære. Mange mennesker er ekstra behagelige med at diskutere liv eventualiteter, der er rettet mod velvære og lang levetid, og disse kan også hjælpe os med at starte samtaler med vores familiemedlemmer ekstra vellykket.

Overførsel af tidligere ubehag er afgørende

Disse samtaler er hårde, men vigtige. Viden viser 31 % af enkeltpersonerne siger, at de er ekstra muligt at købe livsforsikringsdækning i 2022. Vil du være en del af dem?

Tiden er nu til at tage ledelsen og gøre, hvad der skal til for at sætte dine kære op på længere sigt – og det er enklere og billigere, end du overhovedet ville antage. Ét mobiltelefonnavn til vidende eller gå til vores livsforsikringsdækning Wants Calculator kan levere en verden af ​​sondring til dine kæres langsigtede økonomiske velbefindende.

Ekstra resultater fra 2022 Forsikringsdækning Barometer Research kan overvejes lige her.

Forskningsmetodologi

I januar 2022 engagerede LIMRA og Life Occurs et internetpanel til at undersøge voksne shoppere, der er pengebeslutningstagere i deres husholdninger. Undersøgelsen genererede 8.517 besvarelser. Resultaterne var blevet vægtet for at kopiere de voksne amerikanske indbyggere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.