June 29, 2022

Ookla siger, at personlig 5G ikke er en risiko for indiske teleselskaber

Ookla, en verdensomspændende hastighedstestplatform, har udtalt, at TRAIs (Telecom Regulatory Authority of India) forslag om at allokere spektrum til virksomhederne for personlig 5G ikke er en risiko for de indiske teleoperatører. Ifølge Ookla er TRAIs forslag i tråd med blandt de vigtigste verdensomspændende 5G-markeder, der minder om Tyskland, Frankrig, USA, Italien, Japan og Storbritannien (UK).

Dette har udviklet sig til en vis grad af kampen om folk i virksomheden. Mobile Operators Affiliation of India (COAI), som repræsenterer de personlige teleselskaber i Indien, udtalte, at ikke-offentlig 5G ville demotivere teleoperatørerne fra at investere ekstra i deres virksomhed og ville skade deres samlede indtægter. Ifølge COAI burde TRAI ikke gøre det muligt for personlig 5G at eksistere.

Ookla udtalte, at indiske teleoperatører ikke skulle se forslagene fra TRAI som en risiko for deres virksomhed.

En række sektorer at drage fordel af 5G, siger Ookla

5G og 5G standalone (SA) vil give fordele til det store IoT, eMBB og krævende IoT til indiske virksomheder. Dette kan gøre det muligt for virksomhederne at have højere styring over deres netværk sammen med højere sikkerhed, da deres netværk skal være fjerntliggende fra de almene offentlige netværk.

Ifølge Ookla vil en række sektorer, sammen med fremstilling og ekstra, drage fordel af ankomsten af ​​5G. Den følgende generation af samfundsknowhow vil gavne detailhandel, landbrug og ekstra sektorer af det indiske økonomiske system.

Ookla har anbefalet, at indiske teleoperatører burde udnytte den spænding, der er omkring 5G, og få de indiske virksomheder beskæftiget med digitalisering og arbejde målrettet med dem for at tillade en række brugs-cases af fællesskabets knowhow for hans eller hendes virksomhed.

Der er masser af implementeringsmåder, der kan opnås med 5G, sammen med at bruge dedikerede offentlige netværk af hybridnetværk til ikke-offentlige netværk og ekstra. Det vil gøre det muligt for virksomhederne at få højere ledelse i forhold til sikkerheden i deres samfund, og teleoperatørerne vil få en chance for at designe nye tilpassede SLA’er (servicegradsaftaler) og sende højere QoS (høj servicekvalitet).

Leave a Reply

Your email address will not be published.