June 29, 2022

OnePlus Nord 2T nye annoncer underbygger sin Moniker og afslører oplysninger om digitalkamera

Den kinesisksprogede smartphone-producent OnePlus kan hurtigt introducere sin OnePlus Nord CE 2 Lite i Indien. Efter lanceringen af ​​systemet forsøger virksomheden at øge sin Nord-kollektionsportefølje ved at lancere OnePlus Nord 2T-smartphone. Systemet har været i rygter i et stykke tid nu, og uanset at OnePlus ikke har afsløret nogen officielle data, forventes det, at smartphonen kan ankomme en dag i Kunne 2022. Nu i en helt ny vækst, har nye oplysninger vedrørende OnePlus Nord 2T dukkede op på nettet. Lad os finde ud af det.

OnePlus Nord 2T Nye oplysninger

OnePlus Nord 2T er tilsyneladende blevet bemærket på TRDA-certificeringswebstedet, og digicam-specifikationerne er blevet lækket lige så effektivt gennem webstedet for digitalkamera FV5. TRDA-specificeringen af ​​smartphonen giver os dens mannequin-mængde ud over at bekræfte dens moniker. OnePlus Nord 2T har været spotter ved TRDA-certificering med mannequin-mængde CPH2399. Smartphonen med den identiske mannequin-mængde er desuden blevet bemærket på GCF International Certification-webstedet. Udtalelsen antyder en forestående lancering, men intet er bekræftet lige nu.

Alternativt er OnePlus Nord 2T desuden blevet opført på webstedet for digitalkamera FV5 og afslører nogle hovedoplysninger. Som svar på webstedet vil systemet fungere som en 50 MP hovedsensor og kan klikke på 12,6 MP billeder, hvilket tyder på, at det vil beslaglægge billeder med pixel. Det første kamera kunne have en f/1.9 blænde og kan inkludere hjælp til digital billedstabilisering (EIS). Specifikationen betyder desuden, at smartphonen vil fungere som et 32MP selfie-kamera, der kan klikke på 8MP-billeder. Indgangskameraet kan endda inkludere hjælp til EIS med en f/2.4 blænde.

OnePlus Nord 2T-specifikationer

Sammen med dette taler tidligere rygter om, at OnePlus Nord 2T vil inkludere et 6,43-tommer Full HD+ (2400×1080) AMOLED-panel med en 90Hz opdateringsopladning, som svarer til specifikationerne for sin forgænger. Sammen med dette forventes smartphonen at fungere som et MediaTek Dimensity 1300-chipsæt under hætten. OnePlus Nord 2T forventes at nå med en tredobbelt bagerste digicam-opsætning bestående af et 50MP essentielt digitalkamera sammen med en 8MP ultra-wide og en 2MP monokrom sensor.

Systemet kan være tilgængeligt med RAM på 6 GB og 8 GB, mens det indbyggede lager forventes at være 128 GB og 256 GB. Håndsættet vil fungere på OxygenOS 12 baseret for det meste på Android 12 uden for banen. OnePlus Nord 2T forventes at blive understøttet af et 4500mAh batteri, der kan oplades gennem 80W SuperVOOC opladningsknowhow.

Leave a Reply

Your email address will not be published.