June 30, 2022

Hvad du skal vide

  • TPMO’er, der kun leverer nogle planer i en gruppe, bør advare kunder om det.
  • Den sædvanlige advarselsfraskrivelse vil omfatte Medicare.gov URL’en og et gratis Medicare telefonantal.
  • Lead-generation TPMO’er bør informere kunder, når shopper kontaktoplysninger sandsynligvis vil blive sendt til licenserede mæglere.

Medicare planforvaltere har opnået regler, der kan skitsere mange forsikringsdækningsmæglere, mæglere og iværksættere som “tredjeparts reklame- og marketingorganisationer”, begyndende med det årlige tilmeldingsinterval for 2023-beskyttelse.

Faciliteterne for Medicare- og Medicaid-udbydere har inkluderet det nye TPMO-fornødenheder i et helt nyt sæt retningslinjer for Medicare Benefit og Medicare Half D receptpligtig medicin for 2023.

“TPMO’er kan tjene en opgave til at tjene til en modtager, der opdager en plan, der opfylder modtagerens ønsker,” siger officerer i præamblen eller den officielle introduktion til de helt nye resterende regler.

Men “yderligere regulatorisk tilsyn er påkrævet for at beskytte Medicare-modtagere mod komplicerede og sandsynligvis vildledende handlinger på dette område,” siger betjente.

Embedsmænd bemærker, at de har modtaget 39.617 klager i forbindelse med Medicare-planannoncering og markedsføring inden for de første 11 måneder af 2021, op fra 15.497 i hele 2020, og {at en} overdreven andel af klagerne vedrørte TPMO-annoncering og markedsføring.

“Såvel som vi har set en stigning i tredjeparts print- og tv-reklamer, som ser ud til at blive bekræftet af statslige ledsagere,” siger betjente.

Hvad det betyder

De helt nye regler kan tilføje regulatoriske nødvendigheder for alle Medicare-iværksættere og sælgere.

De helt nye retningslinjer kan desuden hjælpe nogle mangeårige Medicare-plansælgere, som på det seneste har klaget over at se gigantiske, landsdækkende reklame- og marketingorganisationer bruge dyre tv-reklamer og navnefaciliteter til at konkurrere med dem.

Indfødte mæglere og mæglere har hævdet, at tv-reklamerne i nogle tilfælde har malet et urealistisk billede af, hvad nogen Medicare Benefit planlægger leverandører.

Det regulatoriske kursus af

De helt nye resterende regler er for det meste baseret på udkast til 2023 Medicare-planregler CMS lanceret i januar.

CMS gør klar til at offentliggøre reglerne i det føderale register – en officiel myndigheds regeludgivelse – kunne 9.

Lovene

Inden for de nye regler definerer CMS enhver gruppe, der er betalt for at “udføre lead-æra, annoncering og marketing, bruttosalg og tilmeldingsrelaterede funktioner som en del af tilmeldingskæden” i en Medicare Benefit-plan eller en Medicare Half D-receptpligtig medicinplan som TPMO.

Leave a Reply

Your email address will not be published.