June 29, 2022

Moto G82 synes på TENAA-certificering – Nye billeder og specifikationer Gulv

Den Lenovo-støttede smartphone-producent Motorola har simpelthen i går lanceret sin Moto G52-smartphone i Indien som en del af sin G-serie. Nu forsøger virksomheden tilsyneladende at øge sin G-serie portefølje yderligere ved at introducere Moto G82. Det kommende Moto G82-håndsæt er allerede blevet bemærket på en del certificeringswebsteder, der kan sammenlignes med 3C, FCC, SIRIM, TDRA og Geekbench. Nu i en helt ny vækst, er Moto G82 med mannequinmængde XT2225-2 blevet opført på TENAA-certificeringswebstedet og afslører nogle detaljer. Lad os finde ud af det.

Moto G82 design, specifikationer og muligheder

Specifikationen afslører, at Moto G82 omfatter en tredobbelt digitalkameraopsætning på bagsiden sammen med en LED-blitz inde i et digitalkameramodul, som har hængende ligheder, når det kommer til design, til blandt de nyeste Motorola-smartphones. Antal rockere og evneknappen er blevet placeret på systemets bedste rygrad. Der er en knap på venstre side, som måske er viet til at få adgang til Google Assistant. Den skal måle 160,8 × 74,4 × 7,9 mm og veje 178 gram.

Moto G82 lanceres med et showpanel, der inkluderer et 6,55-tommer Full HD+ OLED-show med en 2400×1080 pixel beslutning. Specifikationen af ​​smartphonen afslører yderligere, at den sandsynligvis vil blive understøttet af en 4700mAh batterienhed og vil blive lanceret i tre lagerkonfigurationer med 8GB, 12GB og 16GB RAM valg. For sikkerhedsfunktioner ser smartphonen desuden ud til at fungere som en sidemonteret fingeraftryksscanner.

Systemet blev på forhånd også bemærket på Geekbench benchmarking-webstedet, hvorefter det kunne drives af et octa-core Qualcomm Snapdragon 695-chipsæt parret med 8 GB RAM. Specifikationen havde desuden bekræftet, at Moto G82 vil fungere på Android 12 OS. Sammen med dette betyder en seneste 3C-specificering, at smartphonen vil inkludere hjælp til 33W hurtig opladning.

På trods af, at næsten alle specifikationer for håndsættet er blevet afsløret, tænkes der ikke meget på de digitale kamerakonfigurationer af Moto G82. TENAA-certificeringswebstedet afslører desuden, at Moto G82-håndsættet skal lanceres i en række forskellige farvevalg, der kan sammenlignes med sort, hvid, grå, sølv, guld, blå, cyan, crimson og uerfarne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.