June 30, 2022

“Jeg er begejstret for at byde Elissa og Rachel velkommen til gruppen,” nævnte Graham. “De har hver især et væld af ekspertise, der gør det muligt for Mosaic at levere ekstremt teknisk og regionsspecifik erfaring, da vi medvirker til vores forsikrede gennem alle niveauer af skadeforløbet.”

Doroff har mere end 15 års forretningsekspertise. Hun startede sit forsikringsdækningsfag som skadesrådgiver hos AIG og fungerede senere som cyber- og ekspertise-produktsupervisor hos AXA XL. Hun hang desuden ud med forhandleraspektet hos Marsh og Lockton. Før hendes forsikringsdækningsfag havde hun et autoriseret erhverv i skat hos Deloitte.

“Efter at have arbejdet på alle sider af forsikringsdækningsligningen, fra krav og tegning til produktadministration og mæglervirksomhed, er jeg begejstret for at komme tilbage til min sande iver i forsikringsdækning – krav,” nævnte Doroff. “Jeg er chancen værd at arbejde med en så dynamisk gruppe bestående af ægte forretningspionerer. Jeg ser frem til at bidrage til Mosaic’s innovation og succes.”

Haffenden har beskæftiget sig med specialitetssporingskrav på London-markedet siden 2009. Hun har senest tjent i et Lloyd’s-syndikat, hvor hun håndterede fremskudte krav i en række jurisdiktioner.

“Vi har nu erfaringen internt til at handle øjeblikkeligt med vores forsikringstagere og mæglere om i det væsentlige de mest avancerede krav,” sagde Graham. “Som et moderne firma med banebrydende insurtech automatiserer vi trods alt så meget, vi er i stand til, men teknologi er kun en del af puslespillet. Vores mål er at opbygge langvarige relationer med vores forsikrede og at være til rådighed for at levere styring tidligere end, hele vejen igennem og efter en erklæring opstår.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.