June 27, 2022

CINCINNATI — Bæredygtige egenskaber relateret til et produkt, såsom indkøb af ingredienser eller genanvendelig emballage, kan også være meget mindre nødvendige for købere end bestemte personers adfærd under hele og efter et besøg hos købmandsforhandleren, som svar på oplysninger fra 84.51°, et datterselskab af Kroger Co.

Detailinformationsfirmaet opdagede, at reduceret madspild er en førsteklasses forrang for 45 % af køberne. Forskellige nøglefokusområder omfatter brugen af ​​en genanvendelig indkøbstaske og begrænsende engangsgadgets.

“Det er ikke meget, {at et} produkt skal være bæredygtigt eller bæredygtigt fremskaffet,” udtalte Barbara Connors, næstformand for økonomisk indsigt ved 84,51°. “Den største bekymring ligger helt klart inden for køberens fingre, da den omfatter, hvad de gør med et produkt, efter de har købt det. Den største faktor, de ønsker at gøre, er at være ansvarlige for at købe ind den rigtige mængde måltider og bruge deres midler.”

Miljøhensyn hænger ikke altid sammen med valg af måltider, selv for købere, som kan være ekstremt engagerede i bæredygtighed. Oplysninger fra 84.51° nuværende kunder er typisk ekstra involverede omkring bæredygtighed i non-food klasser, der minder om familieudrensning (65%), papirvarer (63%) og privat pleje (61%).

Måltidsklasserne med de bedste bekymringer om bæredygtighed omfatter hyldesikre måltider (61 %) og frosne måltider (56 %).

“Det er opsigtsvækkende, at klasserne med de bedste bekymringer har været i overdreven efterspørgsel i løbet af de foregående to år med COVID,” sagde Ms. Connors. “Det kan meget vel være, at individer har lyst til det forhøjede forbrug og at se mængden af ​​det, de går igennem, og det driver bedre bevidsthed.”

Mens en ud af tre købere siger, at de er “ekstraordinært involverede” i lokale vejrændringer, siger blot 21 %, at de er involveret i forhold til bæredygtigheden af ​​de dagligvarevarer, de køber, som svar på 84,51°.

“Hvis du betragter det som et spektrum, er de købere, der i det væsentlige er mest engagerede i lokale vejrændringer, dem, der er rettet mod stoffer og ser, om et produkt er bæredygtigt fremskaffet eller ej,” sagde Ms. Connors. “De overordnede indbyggere siger: ‘Jeg kunne lave små justeringer i mine vaner, der bidrager til dette, men jeg er ikke interesseret i at ændre de måltider, jeg køber.’ Nogle få af dem siger, ‘Jeg formoder ikke, at det kommer til at få en enorm indflydelse’ eller ‘Jeg opfatter ikke tilstrækkeligt til at vide, hvordan jeg ændrer mine vaner’.”

Der findes alternativer for producenter til at få succes med kunder i hele bæredygtighedsspektret uden at investere i ny emballage, ændre stoffer eller eftersyn leverandørkæder, tilføjede hun.

“Det handler om at komme i kontakt med kunder og komme med forslag og metoder til en måde, hvorpå de kan lave en række retter med de varer, de køber, eller hvordan de vil arbejde via gadgets, som kan være af deres spisekammer,” sagde Ms. Connors. “Hjælp dem med at foretage små justeringer, som kan være af deres ledelse, som kan begynde at lægge sig sammen og gøre indtryk.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.