June 29, 2022

Viden indsamlet af American Coronary Heart Affiliation (AHA) i 2019 har bevist, at omkring 720.000 mennesker i landet eksperter i et koronar hjerteanfald årligt, mens én person får et slagtilfælde hvert 40. sekund. Tal fra American Most Cancers Society påpeger i mellemtiden, at hver kvinde og mænd i USA har en 33% sandsynlighed for at skabe en eller anden form for de fleste kræftformer.

At overleve en afgørende medicinsk situation byder ikke desto mindre på en del af udfordringerne. En række undersøgelser har afsløret, at terapi og restaurering typisk omfatter ublu medicinske regninger, der kan forsvinde mange mennesker i alvorlig monetær uro.

2019-analyse afsløret af American Public Well being Affiliation (APHA) har opdaget, at medicinske point, sammen med manglen på at betale hospitalsbetalinger, har været årsagen til omkring to tredjedele af alle konkurser i USA. Det er uanset implementeringen af ​​ACA (Reasonably Priced Care Act).

Forud for dette afslørede en undersøgelse udført af Kaiser Household Basis og New York Occasions, at mere end 1/4, eller 26 %, af amerikanske voksne kæmpede for at betale medicinske betalinger, med omkring en million, der erklærer kapitel årligt som en konsekvens af uoverstigelige lægeregninger.

Et væsentligt bidragende problem til problemet er den idé, de fleste individer har, at en normal sygeforsikringsplan kan give fuld sikkerhed. I virkeligheden er prisen for behandling af livstruende sygdomme ikke desto mindre normalt højere, end en standard velværeplan kan dække.

I overensstemmelse med Kaiser-undersøgelsen er overraskende afvisning af en forsikringsdækningsleverandør til at betale for en medicinsk proces den mest almindelige forklaring på medicinsk gæld. Det er det sted, hvor afgørende sygeforsikringsdækning er nyttig. Dette supplerende forsikringsdækningsprodukt betaler for lægeudgifter, som konventionel sygeforsikring ikke dækker.

Lær ekstra: Høje 8 vigtige leverandører af sygeforsikringsdækning i USA

Hvordan fungerer en afgørende sygeforsikringsdækning?

De mest afgørende forsikringsforsikringer udbetaler et engangsbeløb, som forsikringstageren kan bruge til at udveksle fejlplacerede lønninger eller betale for behandlingsrelaterede priser. Udbetalingen kan bruges til speciallægemidler og ikke-medicinske regninger sammen med realkreditlån og dagligvarer. Nogle forsikringsdækningsleverandører giver desuden forsikringstageren valget mellem at tage månedlige udbetalinger, som de vil bruge, mens de kommer sig.

Skrivebordet nedenfor giver et sammendrag af, hvordan helt forskellige medicinske og sundhedsrelaterede dækninger undersøger med afgørende sygeforsikringer.

Dækning

Beskyttelse

Underwriting

Værdideterminanter

Afgørende sygeforsikringsdækning

Afhjælpning og restaurering priser fra ekstreme sygdomme

Ikke påkrævet, bortset fra et ja-nej-spørgeskema for at indsende eventuelle allerede eksisterende situationer; større beskyttelsesmængder kunne ikke desto mindre også underkastes fuld garanti

Den særlige persons generelle velbefindende og vaner, sammen med alder, køn, medicinsk historisk fortid og rygestand; og vigtige dækningsmuligheder, der minder om tidsperiodens størrelse, slags beskyttelse, forskellige sygdomslinjer og tilføjelser

Medicinsk sygeforsikring

Fuld værdi af medicinsk terapi og procedurer

Nogle gange ikke påkrævet på grund af plejeloven til rimelige priser

Hvis de købes via ACA’s sygeforsikringsmarked, er præmierne primært i vid udstrækning baseret på, hvor meget forsikringstageren tjener; hvis de tegnes via ikke-offentlige forsikringsselskaber, afhænger prisfastsættelsen af ​​en spredning af ting sammen med størrelsen af ​​husstand, selvrisiko og valg af beskyttelse

Uarbejdsdygtighedsforsikring

Andel af omsætningen, hvis forsikringstageren er uarbejdsdygtig som følge af skade eller sygdom

Fuld underwriting påkrævet

Mellem 2% og 6% af den månedlige fortjenestemængde

Livsforsikringsdækning

Udbetaler et engangsbeløb for mange årsager til dødsfald

Kandidater skal udfylde et spørgeskema om deres velbefindende og vaner og afholde en lægeundersøgelse

Alder, velvære og levevis komponenter sammen med rygevaner

Afgørende sygeforsikringsdækning har nogle gange en virkningsdato på 90 dage efter dækningens køb. Grænser og udelukkelser omfatter typisk et 12-måneders parat interval, hvis forsikringstageren har en allerede eksisterende situation på det tidspunkt, hvor forsikringsdækningen blev købt.

Hvad dækker den afgørende sygeforsikringsdækning?

Der er ikke nogen fælles registrering af foret situationer under vigtige sygdomsplaner, da beskyttelsen varierer afhængigt af forsikringsdækningsleverandøren. Nogle medicinske situationer og procedurer, som forsikringspolicer omfatter:

 • Utilsigtet skade på sindet
 • Amputation
 • Angioplastik
 • Gigt
 • De fleste kræftformer
 • Koma
 • Bindevævsproblemer
 • Koronar bypass
 • Demens
 • Koronar hjerteanfald
 • Nyresvigt
 • Mangel på fantasifuld og forudseende eller at lytte til
 • En række af sklerose
 • Organtransplantationer
 • Lammelse
 • Parkinsons sygdom
 • Ekstreme forbrændinger
 • Slag

Som undtagelser dækker de vigtigste sygeforsikringer ikke over vedvarende situationer eller personer, der er blevet identificeret inden for det foregående år. Nogle forsikringer yder desuden ikke beskyttelse for ikke-invasive de fleste kræftformer. Forsikringsdækningsselskaber udbetaler ikke fordele for ulykker, der skyldes selvskade eller vedvarende, mens de er involveret i kriminalitet. Nogle forsikringer kan afslutte beskyttelsen eller koste større præmier, så snart den forsikrede når en sikker alder.

Hvor meget koster en afgørende sygeforsikring?

Identisk med forskellige former for forsikringsdækning forsikringer, en række komponenter indtryk prisen på afgørende sygdom beskyttelse. Disse komponenter kan grupperes i to klasser:

Livsstilskomponenter: Omfatter en persons generelle velbefindende og vaner sammen med alder, køn, medicinsk historisk fortid og rygestand

Dækningskomponenter: Inkluder vigtige dækningsmuligheder, der minder om tidsperiodestørrelse, form for beskyttelse, forskellige sygdomslinjer og tilføjelser

Samt, forsikringsdækning gebyrer kan svinge fra stat.

Lær ekstra: High 10 medicinske forsikringsselskaber i USA

Nedenfor er mønsterberegninger fra specialist insurtech Breeze af de anslåede månedlige præmier for en dame fra Eugene, Oregon og en person fra Savannah, Georgia, der er blevet beskadiget af alder, overskudsmængde og rygestand.

Feminin fra Eugene, Oregon

Alder

Ryger stående

5.000 dollars i overskud

25.000 dollars i overskud

50.000 dollars i overskud

75.000 dollars i overskud

25 år forældet

Ikke ryger

$4,77

$10,16

$18,14

$26,13

Ryger

$5,16

$17,08

$32,98

$47,88

35 år forældet

Ikke ryger

5,34 USD

$18,02

$34,86

50,70 USD

Ryger

8,01 USD

$31,35

$61,52

$90,69

45 år forældet

Ikke ryger

$8,68

$30,71

$57,25

$85,79

Ryger

$12,29

$53,75

$103,33

$154,90

55 år forældet

Ikke ryger

$11,35

$48,05

$94,93

$140,81

Ryger

$19,12

$87,91

$172,66

$256,40

Udbud: Breeze Forsikringsdækning

Mand fra Savannah, Georgia

Alder

Ryger stående

5.000 dollars i overskud

25.000 dollars i overskud

50.000 dollars i overskud

75.000 dollars i overskud

25 år forældet

Ikke ryger

4,07 USD

$12,64

$21,72

$31,56

Ryger

$6,57

$19,17

$36,16

$53,16

35 år forældet

Ikke ryger

$6,03

$21,46

50,01 USD

60,04 USD

Ryger

9,21 USD

$37,36

$73,55

$108,74

45 år forældet

Ikke ryger

$10,76

$25,94

$78,07

116,01 USD

Ryger

$16,10

$72,82

$141,47

$211,12

55 år forældet

Ikke ryger

$17,78

$75,20

$148,22

$221,25

Ryger

$29,24

$138,52

$273,86

$408,21

Udbud: Breeze Forsikringsdækning

Koster det at tegne en afgørende sygeforsikring?

I overensstemmelse med Breeze er det nyttigt at tegne en afgørende sygeforsikringsdækning, især for mange, der har en husstandshistorisk fortid med dyre medicinske situationer og ikke burde have et pålideligt monetært sikkerhedsweb.

”Når du er heldig, vil du på ingen måde have lyst til at gøre brug af din afgørende sygdomsbeskyttelse. I den anledning kan det endda give dig nogle få af dine refusion, hvis du har en tilbagebetaling af premium-rytter i din dækning. Men hvis du gør det, vil du have et stærkere monetært sikkerhedsweb at falde på igen,” skrev det Nebraska-baserede insurtech-agentur på sin hjemmeside.

Men klientdata-webstedet Healthinsurance.org berømt, at afgørende sygdomsplaner “normalt ikke er reguleret af ACA og er normalt ikke passende til at fungere udelukkende til en persons medicinske beskyttelse.”

“Så længe du opfatter hovedpunkterne i din beskyttelse og bruger den til at supplere en komplet sygeforsikringsplan, er en afgørende sygdomsplan måske et glimrende match i dine ønsker,” sagde gruppen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.