June 30, 2022

Jos Verstappen siger, at han “elskede” at se sin søn Max køre Lewis Hamilton i Formel 1’s Emilia Romagna Grand Prix “efter hver lille ting, der skete i de sidste 12 måneder”.

På en Imola-weekend, hvor Verstappen var kategorien af ​​sektoren, udholdt Hamilton bestemt en af ​​sine mest besværlige weekender, siden han sluttede sig til Mercedes, da han certificerede udendørs de højeste ti og fik her bopæl som trettende.

Denne effektivitet var i skarp forskel fra de sidste 12 måneder, hvor Verstappen og Hamilton normalt kæmpede om sejre gennem en marketingkampagne, hvor spændingerne udbrød til tider.

Jos skrev i en klumme på Verstappens officielle hjemmeside og styrede frækt, at han havde en fornøjelse af at se sin søn lægge en omgang på Hamilton.

“Max havde en fantastisk weekend i Imola,” skrev Verstappen Sr. “Jeg opdagede ham ekstremt robust. Han lavede ikke en eneste fejl, var stærk og fuldt ud i ledelsen.

“Purple Bull tog helt klart et skridt på den passende vej. Faktisk vidste vi, at bilindustrien ville blive bedre i Italien, men med klimasituationerne var det vanskeligt at lave en sammenlignelighed. Men vi er uden tvivl i stand til at konkludere, at vi har udviklet os til at blive stærkere.”

Han tilføjede: “Faktisk fik jeg glæde af at se Max køre Hamilton efter hver lille ting, der skete i de sidste 12 måneder. Hamilton havde faktisk en besværlig tid, hvorimod hans holdkammerat George Russell gav indtryk af at være ekstra afbalanceret. Det er ikke normalt, du vil have chancen for at køre en Mercedes.”

Max Verstappen og hans far Jos ved Saudi Arabian GP 2022

Verstappens feedback om, at Hamilton blev slynget, kommer i kølvandet på, at Purple Bulls motorsportsrådgiver Helmut Marko desuden har sat spørgsmålstegn ved sagen.

Chatter med Himmel efter Emilia Romagna Grand Prix, henviste han til rygterne i løbet af vinteren om, at Hamilton kunne være klar til at give op: “Muligvis burde han have stoppet de sidste 12 måneder.”

Purple Bulls mandskabschef Christian Horner var ekstra diplomatisk, selv om det var lidt nysgerrig for ham at sige, at Verstappen skød Hamilton.

Forespurgt om det var et stort sekund, nævnte Horner: “Nej, ikke sandsynligt. Det er klart, at Lewis ikke havde en vigtig weekend, men vi er meget centreret om vores løb og gør blot et forsøg på at udvinde de allerstørste faktorer.

“Det var helt klart en type problemer, men på det tidspunkt vil vi gerne på skyerne, og ville regnen komme tilbage i den sidste del af løbet eller ej? Det har vi været ekstra centreret om.”

Mercedes-chef Toto Wolff har frækt styret, at Verstappen, der slår Hamilton, fint kan minimere inden for den efterfølgende Netflix: Drive to Survive sekvens selvom, som han siger, den anden ting er ekstra én ting, han skal bebrejdes for end sine chauffører.

“Netflix-scene, føler jeg, vel?” nævnte han. “Når dagen er slut, fordi den særlige person, der er ansvarlig for denne besætning, burde jeg desuden få kendskab til sandheden om, at vi ikke optræder i mellemtiden. Det er en del af det ved dagens afslutning.

“Vi har vundet otte verdensmesterskabstitler i træk, men vi har været ekstraordinært farlige at komme ud af blokkene i de 12 måneder. En del af jobbet er, at du simpelthen får skrevet op og også bliver skrevet ned. Det er den måde, virksomheden er på.”

Ekstra reportage af Luke Smith og Christian Nimmervoll

Leave a Reply

Your email address will not be published.