June 30, 2022

Det er torsdag i morgen, og du forstår, hvad det betyder. Til at begynde med er vi et skridt nærmere at afslutte denne helvedes facade, der er arbejdsugen. Derudover kan din yndlingsbil, der kører en blog, være på Twitch på twitch.television/jalopnikdotcom kl. 16. japansk nyder et onlinespil med biler i. I denne uge vil Steve DaSilva og jeg fordybe os i en anden traditionel: Midnight Membership 3: DUB Version Remix.

Åh, denne sport er så god – du ved det ikke engang. Lanceret i 2005, MC3 anses af mange for at være toppen af ​​Rockstars elskede avenue racing franchise, tidligere end virksomheden indså, at det kan gøre en helvedes meget mere kontant nedrykning Midnat medlemskab til praktisk talt en tilstand i GTA online. På gulvet er der ikke meget, der adskiller det fra kavalkaden af ​​tidlige til midterste titler på en lignende slags, men forskellen er, at MC3 var metode større end dens samtidige – kredit score til Mannie Seneste tema — og metode meget mindre involveret i fondene.

2000'erne, opsummeret i ét billede.

2000’erne, opsummeret i et enkelt billede.
Billede: Tag Two Interactive

Det var Midnat medlemskab stedet begrebet en waypoint-baseret avenue race – lejligheder, hvor modstandere kan gå deres helt egne veje til hvert checkpoint – blev faktisk præget. Jeg kæmper med at tænke på en anden sport tidligere end den, der har virket lige så meget. Der har desuden været de uordnede løb, hvor du kan rydde checkpoints i en ikke-lineær trend, og folk har virkelig belønnet strategisk kørsel og information om sportens åbne byer. De havde desuden været faktisk udmattende.

Steve og jeg kan have det sjovt med Remix version af MC3 — et programrettelse til den unikke sport, der faldt sammen med sportens bedste hits (det er Platinum Hits for dem, der havde en Xbox) genudgivelse. Det tilføjede 24 nye biler og en komplet ny metropol og marketingkampagne, der bragte Tokyo igen fra Midnatsmedlemskab II.

Hvis du kan lide konceptet med at besøge en af ​​æraens bedste racerløbere med et par af dine Jalopnik-venner, forstår du, hvor du finder os i morgen. Vi vil desuden chatte om overskrifter fra hele autoverset, ligesom Justin Lins afgang fra Hurtig Xog jeg vil uden tvivl give Steve spørgsmål om hans ekspertise inden for det nye Subaru Solterra. Der kan være én ting for alle, så hvorfor ikke holde op?

Leave a Reply

Your email address will not be published.