June 30, 2022

iQOO Z6 4G-design og hovedspecifikationer bekræftet gennem Amazon-opdeling, ganske enkelt tidligere end lanceringen

iQOO er klar til at lancere sin iQOO Z6 Professional 5G-smartphone lige nu, og den skal desuden introducere iQOO Z6 4G-håndsættet. Den foretrukne smartphone-producent lancerede sin afslørede iQOO Z6 5G smartphone sidste måned og kan nu frigive 4G-varianten. Simpelthen timer tidligere end lanceringen, er touchdown-websiden for iQOO Z6 4G-smartphonen blevet placeret på Amazon og afslører designdetaljerne for gadgetten sammen med nogle vigtige specifikationer. Lad os kigge på det.

iQOO Z6 4G design

Specifikationen afslører, at iQOO Z6 4G har to digitalkameraringe placeret i et aflangt digitalkameramodul på igen. Digitalkameramodulet er placeret i den høje venstre krog. Ved indgangen har iQOO Z6 4G et waterdrop notch-show. Antal rockere og funktionsknappen er blevet placeret på den passende rygrad i gadgetten. Smartphonen vil sandsynligvis være tilgængelig i sorte og blå farvevalg.

iQOO Z6 4G specifikationer

Specifikationen bekræfter, at iQOO Z6 kommer med en 6,4-tommer AMOLED-skærm, der giver en Full HD+ beslutning på 1080×2400 pixel og en 180Hz kontaktsamplingpris. Denne udstillingsmåling er bestemt en smule mindre end 5G-varianten. iQOO Z6 4G vil sandsynligvis blive drevet af Qualcomms Snapdragon 680-chipsæt.

Det afslører yderligere, at smartphonen er understøttet af et 5000mAh-batteri med hjælp til 44W FlashCharge-ekspertise. iQOO Z6 4G-muligheder så meget som 8 GB RAM, som muligvis kan udvides yderligere så meget som næsten 4 GB. Specifikationen bekræfter en 50MP hovedlinse på igen.

Tidligere rygter har opfordret til, at iQOO Z6 4G med stor sandsynlighed kommer til at fungere som et dobbelt digitalt kameraopsætning på bagsiden med hovedlinsen af ​​et 50 MP hovedobjektiv sammen med et 2 MP makroobjektiv, selvom det nu erkendes, at det sandsynligvis vil være et tredobbelt digitalkameraopsætning. Indgangen til gadget’en kan fungere som et 16MP selfie digitalkamera. iQOO Z6 5G blev lanceret med et tredobbelt kamera-opsætning på den igen overskriften af ​​en 50 MP hovedsensor, et 2 MP makro-skydespil og et 2 MP bokeh digitalkamera.

iQOO Z6 4G fungerer muligvis på Android 12 med FunTouch OS 12 på høj og kan købes til en billetpris på et sted rundt om Rs 15.000.

Leave a Reply

Your email address will not be published.