June 29, 2022

Infinix Good 6 involverer Indien for 7499 Rs

Infinix har simpelthen lanceret Infinix Good 6 smartphone i Indien. Det er en finanssmartphone beregnet til folk, der søger at få en 4G-smartphone med entry-level specs. Den har et stort show og kan køre på Android 11 uden for banen. Gadgetten er drevet af et MediaTek-chipsæt og leveres med DTS-lydbehandling og Beez 2.0 for en forbedret lydekspertise. Der kan være indbygget ekspertise for hver ansigtslåsning og fingeraftrykslåsning i smartphonen. Lad os tjekke dens fulde specifikationer og værdi.

Infinix Good 6 Specs i Indien

Infinix Good 6 kommer med et 6,6-tommer HD+-beslutningsshow med hjælp til en maksimal lysstyrke på 500 nits. Gadgetten er drevet af MediaTek Helio A22 SoC kombineret med så meget som 4 GB RAM (2 GB + 2 GB digital RAM) og 32 GB internt lager. Kunder kan udvide den indre lagring så meget som 512 GB ved hjælp af en dedikeret microSD-kortplads.

Der er et dual-AI-digitalkamera-opsætning på bagsiden med en 8 MP hovedsensor sammen med et f/2.0-objektiv og en dobbelt LED-blitz. Til selfies er der en 5 MP-sensor ved indgangen og en enkelt LED-blitz.

Infinix Good 6 kommer med et 5000mAh batteri og garanterer så meget som 31 timers taletid, hvilket er større end en ærlig bestemmelse. Den kommer med hjælp til Bluetooth 5.0, Wi-Fi-forbindelse og ekstra.

Som svar på virksomhedens udtalelser består bagsiden af ​​smartphonen af ​​antibakterielle materialer. Lad os tjekke værdien af ​​smartphonen.

Infinix Good 6 Value i Indien

Infinix Good 6 kan fås i Indien for 7.499 Rs. Der er ikke forskellige varianter af smartphonen. Kunder på denne gadget kan få den fra Flipkart. Det primære salg af gadgetten vil fortsætte den 6. maj 2022. Den vil kunne fås i flere farvevalg sammen med – Mild of Sea Inexperienced, Polar Black, Starry Purple og Coronary heart of Ocean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.