June 29, 2022

Hvad skete der

Trupanion (TRUP -7,78 %) var en hund af en inventar i fredags. Virksomheden, en ekstremt specialiseret virksomhed, der koncentrerer sig om forsikringsdækning til kæledyr, bemærkede, at aktieværdien faldt med næsten 8 % på dagen. Det skyldtes et fald i første kvartals indtjening, fordi forventningerne til rentabiliteten var faldet.

Og hvad så

I Trupanions første kvartal af dette år beløb den samlede indkomst sig til $206 millioner, en solid 33% fortryllelse på et år-til-år grundlag. Dette blev hjulpet i ikke ringe grad af en stigning på 34 % inden for rækken af ​​komplette tilmeldte kæledyr til næsten 1,3 millioner dyr. Abonnementtilmeldte kæledyr udgjorde praktisk talt 737.000, og abonnementsvirksomhedsindkomsten var 23 % større til lige under $140 millioner.

Yderligere ned ad resultat-og-tab-påstanden indsnævrede virksomhedens webtab til $8,9 millioner ($0,22 pr. aktie) fra første kvartals 2021-underskud på $12,4 millioner.

En grå killing med lukkede øjne og tungen stikker ud.

Billedforsyning: Getty Pictures.

Det typiske analytikerestimat for indkomst var lidt over $202 millioner, men fremskrivningen for webtab pr. aktie var kun $0,17.

Trupanions top- og bundlinjeforbedringer var et resultat af hver ny og ældre virksomhed. Virksomheden citerede administrerende direktør Darryl Rawlings for at sige, at “1. kvartal var et stabilt fremskridtskvartal, der dragede fordel af endnu et kvartal med tilføjelser til kæledyr og konstant robuste rækker af fastholdelse i vores abonnementsvirksomhed.”

Hvad nu

Denne bundlinjemiss, selvom den ikke var drastisk, hjalp med at skubbe en række analytikere nær bjørnehulen. 4 prognostikere justerede deres forventninger til Trupanion i kølvandet på indtjeningsrapporten, hvoraf tre reducerede deres værdimål.

Blandt disse var Stifel‘s Jonathan Block, som nu mener, at specialforsikringsselskabet har en værdi på $67 pr. aktie, ned fra den tidligere grad på $84. Block fastholder ikke desto mindre sit nuværende forslag (vedligehold) om inventaret. Det gælder desuden for de 2 forskellige prismålsskærere, Canaccord Ægthed‘s Maria Ripps og Piper Sandler‘s John Barnidge, som hver især beholder det samme som købsforslag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.