June 29, 2022

Som rapporteret af Steve Rhode i Kom ud af gælden mand, Federal Commerce Fee har indgivet et forslag i opposition til St. James College of Medication, beliggende i Caribien. I overensstemmelse med FTC, “markedsførte St. James på en bedragerisk måde universitetets medicinske licensundersøgelse, tag et kig på krydsladnings- og opholdskampe for at lokke potentielle universitetsstuderende.”

FTC søger en dom på $1,2 millioner i opposition til St. James. Denne dom, hævder FTC, vil gå i retning af refusion af akademikere og annullering af stipendiatgæld for aspirerende læger, der gik på St. James i løbet af de foregående 5 år.

Du vil måske overraske, hvorfor FTC hævder jurisdiktion over et medicinsk fakultet, der arbejder uden for USA. Fordi det ser ud til, at dette caribiske medicinske fakultet modtager føderale studielån i kontanter. St. James er næppe klar til at argumentere for, at dets rekrutteringsaktioner ikke er en af ​​FTC’s virksomhed.

St. James er kun en af ​​mere end tyve oversøiske medicinske fakulteter, der opnår føderale studielån i kontanter. 5 af disse fakulteter er inden for Caribien, men medicinske fakulteter i Australien, Canada, Irland, Israelog Polen opnår desuden føderale studielån i kontanter.

Det er dyrt at gå til et oversøisk medicinsk fakultet. I overensstemmelse med et websted for amerikanske myndigheder er gennemsnitsprisen for at afslutte et medicinsk diplom ved St. George Colleges medicinske fakultet i Grenada $385.000.

Så hvorfor ikke få dit medicinske eksamensbevis fra Ross College i Barbados? Medianprisen er kun $348.000 – en rabat!

Hvorfor subsidierer vores føderale myndigheder oversøiske medicinske fakulteter? Er der ikke tilstrækkelige amerikanske medicinske fakulteter til at tilfredsstille nationens velværebehov?

Hvis ikke, hvorfor bygger vi så ikke ekstra medicinske fakulteter i vores personlige nation som en erstatning for at nedlægge medicinsk coaching i Caribien?

Desuden kan det være skadeligt for en amerikaner at få et oversøisk medicinsk eksamensbevis. Hvorfor? Som et resultat af, at der er flere MD-kandidater i USA end opholdsansøgninger til at coache dem.

Fordi New York Forekomster rapporteret for nylig, er mere end halvdelen af ​​de amerikanske opholdsansøgninger “uvenlige” over for kandidater fra oversøiske medicinske fakulteter. Sandheden er, at kun 60 pct. af verdensomspændende lægeskolekandidater får et ophold i USA sammenlignet med 94 pct. af læger, der dimitterede fra amerikanske medicinske fakulteter.

De fleste caribiske medicinske fakulteter er for-profit-virksomheder, normalt ejet af amerikanske handlende. Mange har meget lempelige adgangskrav. Adgangsafgiften på nogle caribiske medicinske fakulteter er 10 tilfælde forhøjet end ved amerikanske medicinske applikationer.

Hvad er takeaways? For det første skal enkeltpersoner være forsigtige med at gå på et oversøisk medicinsk fakultet, fordi de løber en overdreven fare for ikke at blive valgt til et opholdsprogram, og de vil måske have en medicinsk licens.

For det andet burde Kongressen ophøre med at subsidiere oversøiske medicinske fakulteter, som er forfærdeligt dyre og forlader mange af deres kandidater uden jobudsigter.

Men for-profit handel har yderst effektive lobbyister, og Kongressen vil sandsynligvis ikke opføre sig. I det mindste burde kongressen derfor reformere kapitelkodeksen for at arbejdsløse kandidater fra oversøiske medicinske fakulteter kan frigøre deres enorme akademiske gæld i kapitel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.