June 29, 2022

Med 7 % af Medicares prisinterval brugt på dialyse til personer, der lider af nyresvigt, uanset om de kun repræsenterer én % af Medicare-indbyggerne, er der et overbevisende motiv til at jage progressive muligheder.

Det amerikanske dialysemarked forventes at udvikle sig med 30 % i 2030 på grund af en aldrende befolkning kombineret med forhøjede anklager om diabetes, hypertension og vægtproblemer. Betyder ekstra medicinsk transport til dialysefaciliteter, ekstra værktøj og sæder ønskes på disse faciliteter og ekstra medarbejdere til at tilbyde pleje. Dette forener progressive virksomheder som Udgangsmedicinsk (OM -3,67 %) ordentligt.

Hjemmedialyse, 2011 til 2019.

Med det som baggrund, lad os tage et kig på en udvikling på opsvinget – hjemmecentreret sundhedspleje. Hvis de fik valget, ville de fleste patienter højst sandsynligt foretrække ikke at ligge i en hospitalsmadras, for ikke at nævne at blive indlagt. Og positivt ville hver Uncle Sam og forsikringsselskaber foretrække at holde sig væk fra dyre hospitalsindlæggelser og transportpriser, for ikke at påpege priserne til den berørte person. Det er nok også tilfældet for dialyse. Der er sikkert en del patienter, der foretrækker ikke at forlade deres egenskaber i et antal timer et par gange om ugen og som et alternativ få dialysebehandling i hjemmet, hvis det overhovedet er muligt. Og som det fremgår af ovenstående diagram, er antallet af syge, der deltager i dialysebehandling, stigende.

Person, der holder en smartphone, mens han modtager en dialysebehandling.

Billedforsyning: Getty Pictures.

Et blomstrende område af interessemarked

Som du vil kunne se, begynder boligdialyse at tage fart, mere end en fordobling fra 2011 til 2019. Men kun 2 % af dialysepatienter er på boligterapi. Outset Medicals Tablo-dialysesystem adresserer vigtige hindringer for adoption og fastholdelse af dialyse i hjemmet. Sammenlignet med et standard hjemmedialysesystem krævede Tablo-kunder færre behandlinger om ugen (3 behandlinger mod 5 til seks om ugen) og krævede efter ingen forbrugsklar forberedelsestid om ugen versus 16 til 24 timers forberedelsestid om ugen for en hjemmesystem. Plus konventionelle boligmetoder kræver omkring 100 timers coaching af berørte personer versus mindre end 25 timer for Tablo.

Et ekstra brugervenligt system på et stigende marked forener skrivebordet ordentligt til mange års udvikling for den kommende sundhedsvirksomhed. Uanset om virksomheden nyder indhentning af forretningsgiganterne Fresenius og DaVita, har Outset Medical et par fordele siden lanceringen af ​​boligen i juli 2020.

Det vigtigste er, at Tablo-systemet har opnået godkendelse af overgangsgebyrjusteringen for nye og moderne udstyr og forsyninger (TPNIES) fra Facilities for Medicare and Medicaid Companies (CMS). Dette betragtede Tablo som en betydelig medicinsk fortryllelse i forhold til nuværende hæmodialyse-gadgets i hjemmet og kommer med et lille økonomisk incitament for klinikere til at starte patienter med boligterapi.

I øjeblikket forventer virksomheden 100 boligpakker med leverandører inden spidsen af ​​2022 og har et stigende efterslæb for hospitaler og hjemmebrug. Markedspladsen for boligdialyse var simpelthen over 59.000 i 2019, så der kan være masser af bane til udvikling for denne relative nytilkomne.

Stigende hver indtægt og efterslæb

Det opkomne dialysefirma har allerede foden inden for døren til de vigtigste medicinske faciliteter, og tilbyder indlagte dialysefirmaer på sine gadgets til indlagte syge. Med en tredjedel af de 100 største regionale sundhedsplejemetoder, der bruger sin dialysemaskine og et stigende efterslæb, der er mere end fordoblet i løbet af det sidste år, er det klart, at virksomheden er på vej i den bedste kurs. I starten bemærkede det, at dens indkomst steg 106 % til 102,6 millioner dollars i regnskabsåret 2021 og forventer en indkomstudvikling på 38 % til 46 % i 2022.

Det er ikke blot, at indkomsten stiger, men dens spæde dialysevirksomhed eksploderer. Virksomheden er vejledende for en mere end fordobling af boligindkomsten i 2022, hvilket repræsenterer en andel i midten af ​​teenagere af den samlede indkomst. Der kan være masser af plads til at udvikle sig, efterhånden som virksomhedens opgave er, at hjemmedialysemarkedet skal være et 8,9 milliarder dollars adresserbart marked i USA, og uanset dets høje udvikling, forbliver det urentabelt. Ikke desto mindre mener virksomheden, at det kan være umagen værd på et ikke-GAAP-grundlag inden spidsen af ​​2024.

Dette sundhedsfirma tjekker masser af containere for at opfylde ekspansionsinvestoren. Dialysemarkedet stiger, og husdialysemarkedet stiger endnu hurtigere. Og der er en række monetære incitamenter til at tilskynde markedet til at vokse. Med Tablo tænkt på en betydelig medicinsk fortryllelse i forhold til sine konkurrenter af CMS, blæser der en række medvind for Outset Medical.

Leave a Reply

Your email address will not be published.