June 30, 2022

Nærmer sig endelinjen

Twitter (TWTR) har indvilget i at blive opkøbt af Elon Musk, en aftale, der har sendt chokbølger gennem den monetære og teknologiske sektor. Annonceringen kom her blot 11 dage efter, at hans overtagelsestilbud først blev præsenteret. Verdens rigeste mand og Tesla (TSLA) CEO vil nu se på at tage omkostningerne ved den indflydelsesrige sociale medieplatform.

Sætningen brød i slutningen af ​​sidste uge om, at Musk samlet satte 46,5 milliarder dollars i finansiering som en måde at få handlen gennemført på. Kilder rapporterer, at Twitters bestyrelse mødtes i forrige weekend for at diskutere det nyeste tilbud, hvor momentum begyndte at skifte mod en afsluttet dea

Annonceindkomst

Twitter sælger 5 milliarder dollars om året i promovering, hvilket tegner sig for 90% af dets indkomst. Musk har offentligt kritiseret annonceindtægtsmannequinen og har hævdet, at hans forsøg på at overtage den sociale medieplatform ikke burde være rettet mod at tjene penge. Ikke desto mindre blev det i sidste uge afsløret, at Twitter vil låne så meget som $13 milliarder i ny gæld som en del af aftalen, og gælden ville kræve pengecirkulation med den hensigt at blive tilbagebetalt.

Det er klart, at annonceindtægter er en vigtig facet af Twitters pengecirkulation, som Musk vil have til gældsservice. Der er desuden Twitter Blue, platformens første betalte abonnementsmannequin, som blev lanceret i november sidste år. Ledere siger, at tjenesten fik et “robust svar”, men tilføjede, at det ikke anses for afgørende for at nå virksomhedens indkomstmål.

Potentiel redigering (knapper)

Blandt et par af de ændringer, Musk har foreslået til Twitter, er en af ​​de afgørende vigtige hans løfte om at gøre virksomheden ikke-offentlig. Han fastholder, at det er afgørende for at bevare sin ytringsfrihedsmission.

Musk har desuden udtalt, at han foretrækker at se Twitter-kunder have valget mellem at redigere tweets, de allerede har sendt, ud over at sende længere beskeder. Han har indikeret, at platformens algoritme muligvis kunne gøres til åben forsyning, og han fremsatte desuden et forslag om at slå ned på spambots, alt imens han blev ved med at presse på for afslappede moderationskrav. Baseret blot over 16 år i fortiden, vil Twitters monetære fremtid, model-id og offentlige forestilling utvivlsomt blive sat på kontrol i sin nye periode.

Spørgsmålene ændrer sig dag for dag i den monetære verden. Tilmeld dig SoFi Every day E-nyhedsbrevet for at få de nyeste informationsopdateringer i din indbakke hver ugedag.

Indskrive


Vær opmærksom på, at disse data er grundlæggende af natur og bør ikke opfattes som et forslag eller opfordring til varer leveret af SoFis associerede og datterselskaber. Derudover er disse data på ingen måde beregnet til at levere finansiering eller pengeanbefaling, og det er heller ikke meningen, at de skal fungere som forudsætningen for nogen finansieringsbeslutning eller forslag om at købe eller promovere noget aktiv. Huske på, at investering er en trussel, og tidligere effektivitet af et aktiv sikrer på ingen måde fremtidige resultater eller afkast. Det er vigtigt for handlende at overveje deres særlige monetære ønsker, mål og trusselsprofil tidligere end at investere i løsningen.
Den viden og evaluering, der leveres af hyperlinks til 3. sociale sammenkomstwebsteder, kan ikke garanteres af SoFi, selv om de antages at være korrekte. Disse hyperlinks leveres til informationsfunktioner og bør ikke betragtes som en godkendelse. Ingen producenter eller merchandise, der tales om, er tilknyttet SoFi, og de støtter eller sponsorerer heller ikke dette indholdsmateriale.
Kommunikation af SoFi Wealth LLC, en SEC-registreret finansieringsrådgiver
SoFi anbefaler ikke og er ikke tilknyttet de viste producenter eller firmaer. Producenter viste hverken godkender eller sponsorerer denne tekst. Tredje sociale sammenkomstlogoer og reparationsmærker, der henvises til, tilhører deres respektive husejere.
SOSS22042601

Leave a Reply

Your email address will not be published.