June 30, 2022

“Større end 30 % af de samlede besøgende udnytter C-båndet,” siger Verizon SVP og chefingeniør

Den 19. januarth I 2022 tændte Verizon – sammen med AT&T – sine C-bånds-netværk, og ved at gøre det rystede det endelig op på dynamikken, hvor T-Cell var den ene amerikanske udbyder, der brugte massive mængder af mellembåndsspektrum til 5G. For at finde ud af mere om, hvordan det har påvirket Verizons samlede 5G-fællesskab og dets mål, der overføres fremover, RCR Wi-fi talte med udbyderens SVP og Chief Engineer Lynn Cox.

Er du i stand til at begynde med at karakterisere den indflydelse, som C-band har på Verizons 5G-fællesskab?

Vi er kommet hurtigt i gang med C-band, og vi ser en højere effektivitet end forventet. Spidshastigheder på ganske enkelt C-bånd når op på næsten en gigabit pr. sekund; det teoretiske max for 60 megahertz spektrum. Men i virkeligheden, efter at vi har kombineret nuværende bånd af LTE, ser vores kunder effektivt over en gigabit pr. sekund under mange omstændigheder.

Lige nu, på websteder, hvor vi har installeret C-bånd, ser vi mere end 30 % af de samlede besøgende, der udnytter dette spektrum – meget mere end vi havde forventet. Dette giver ikke kun vores kunder en fantastisk ekspertise inden for C-Band, men vores LTE-bånd er frigivet, og vi ser højere effektivitet på disse bånd som følge heraf. Den store kapacitet i C-båndet resulterer i ekstra alternativ i hele brættet. Vi har i øjeblikket 60 megahertz C-båndsspektrum installeret, og når vi har fået adgang til det hele, vil vi bruge 161 megahertz pr. marked. Det er mere end det dobbelte af vores sub-6-spektrumbeholdning tidligere end C-båndets offentlige salg.

Hvad kan du dele med mig om Verizons 5G-udsigter for disse 12 måneder? Hvilken slags mål sætter virksomheden for sig selv?

De sidste 12 måneder nævnte vi, at vores mål var at dække mindst 175 millioner POP’er ved toppen af ​​2023. Vi planlægger nu at sende omkring 175 millioner POP’er inden for de sidste 12 måneder. Vi holder fast i vores styring for at dække mindst 250 millioner POP’er ved toppen af ​​2024. Desuden planlægger vi at fortsætte vores aggressive tempo med at inkludere monteret wi-fi-adgangsbeskyttelse gennem hele konstruktionscyklussen, og nå vores nuværende mål om halvtreds millioner husstande og 14 millioner virksomheder inden toppen af ​​2025.

Verizon gør brug af mmWave til monteret wi-fi-indgang (FWA), vel? Hvad gør det spektrum passende for et sådant værktøj? Vil C-band overhovedet blive brugt lige her?

Vores FWA-virksomheder, der nu beskytter mere end 20 millioner husstande og mere end 2 millioner virksomheder i 900 byer, ændrer sig snart til allestedsnærværende. Vi brugte 28 GHz mmWave-værktøjer på vores foreløbige 5G Dwelling-markeder, og siden disse tidlige dage er ekstra infrastruktur aktivt blevet implementeret i 28 og 39GHz baseret for det meste på 5G 3GPP NR-specifikationen.

For ikke så længe siden har vi drastisk forlænget vores tilgængelighed med inkorporeringen af ​​C-båndsspektrum, og vi har fået en lang vej med 5G-forstørrelse i hvert mellembånd og overdreven bånd fremad. Med den spektrumportefølje, vi i øjeblikket har til rådighed, er vi sikre på vores evne til at fortsætte aggressivt udrulning af virksomheder det sted, det nok giver mest mening.

Hvad er blandt de forskellige shopper-formål, som Verizon er specialiseret i, fordi det ser ud til at være at tjene penge på 5G?

5G og den vigtige samfundsekspertise, der bygger blokke af en dyb fiberportefølje, ekspansivt fiberfodaftryk og overlegen anvendt videnskab, har skabt en exceptionel platform for innovation, som har ført til nye oplevelser for mobilitet og privatkunder og hurtig digital transformation for små virksomheder og virksomheder.

Med hensyn til køberaspektet, tilhængere for ikke så længe siden dygtige sportsaktiviteter på en helt ny måde med en unik augmented reality (AR) 5G Linked Lens til den enorme skål. Fritids- og filmelskere havde magten til at fordybe sig i Oscars-udsendelsen på en intim måde ved hjælp af tre 5G-drevne portaloplevelser. Andenklasser fra Walt Disney Magnet College i Chicago, IL, dygtig sang, dans og en interaktiv effektivitet med GoNoodle, karakter Coach Terry og Miami Dolphins Quarterback Tua Tagovailoa. Og kunstelskere havde været i stand til at fordybe sig i en digital kunstekspertise, der omfatter mere end et dusin enestående digitalt gengivne gallerier og praktisk talt 50 kunstværker fra hele The Mets enorme sortiment.

Hvad kan du informere mig om Verizons Standalone (SA) fremskridt eller indsats? Og ekstra bredt regnede du med, at handlen var en komplet for at være længere ved siden af ​​i SA-implementeringer på dette tidspunkt?

Vi arbejder på at tillade og øge vores 5G Core for at hjælpe hver enkelt ikke-standalone og standalone-tilstand. Denne fleksibilitet vil gøre os i stand til at vælge den perfekte fællesskabskerne til en købers eksplicitte ønsker. Da vi begynder at implementere den selvstændige 5G-kerne senere på 12 måneder, tilføjer vi nye virksomheder i bedste velgående af fællesskabet, som kan fortsætte med at benzine det finansielle 5G-system. Vi ser aktivt markedet med 5G Standalone-kompatible enheder og SIM-spillekort.

I juni begynder vi at overføre monterede wi-fi-konti til 5G-kernen, hvilket giver os mulighed for at arbejde sammen med vores ledsagere for at tjekke. Vi er i de tidlige dage med at implementere stand-alone-funktioner, og vi gør pæne fremskridt med vores ledsagere på denne indgang lige så effektivt. Derudover begynder vi at optimere makrofællesskabet for at manøvrere mobilitetsbesøgende ind på 5G-kernen i 2023.

Hver anden 5G-tendens, du holder styr på?

Virksomheder i hver branche opdager spændende metoder til at formidle 5G og 5G Edge til livet.

Inden for fremstilling kan 5G og edge compute give producenterne den tætte på realtidsrespons, der tillader formål som forudsigelig vedligeholdelse og robotteknologi for forbedret produktivitet og høj kvalitet. For eksempel bruger Corning Verizon 5G Edge med AWS Outposts og On Web site 5G til at øge innovationen i en af ​​verdens største fiberoptiske kabelvegetationer. Corning er i øjeblikket ved at teste, hvordan 5G og MEC kan forbedre højhastigheds-, højvolumenvidenssortiment på produktionsenhedens gulvbelægning, høj kvalitetssikring og inferens på stedet ved hjælp af maskinstudier.

Derudover har logistik- og leveringskæde-optioner-firmaet Ice Mobility brugt Verizon 5G Edge med Azure Stack Edge til at hjælpe med pc vision-assisteret produktpakning for at forbedre webstedets høje kvalitetssikring.

Inden for sportsaktiviteter tester ShotTracker, hvordan dens sensorbaserede ekspertise kan ombygge basketballsporten. Dens system leverer mere end 70 karakteristiske og autonome basketballstatistikker og kræver millisekunders latency for at forsyne grupper, tv-selskaber og sportskammerater med øjeblikkelig analyse. 5G og MEC vil sætte tempoet op for metoden og give ShotTracker mulighed for at skabe ekstra viden, statistik og evaluering – i faktisk tid – for grupper, tv-selskaber og følgere.

For detailhandlere kan 5G og edge compute give dem mulighed for at forløbe data i tæt på den faktiske tid for at realisere handlingsorienteret datadrevet indsigt for at udvide lagernøjagtigheden og energien hurtigt og alsidigt levere kæder.

Og i forhold til spil, lader 5G og MEC spillere have en konsolkvalitet, multi-player gaming ekspertise på farten og giver bygherrer mulighed for at omskrive principperne for at skabe iøjnefaldende, grafikrige multiplayer-bevægelser.

Hvad er dine ideer om 6G? For hurtigt?

Det er alt for tidligt at tale om 6G. Vi er centreret om at udrulle det perfekte, mest pålidelige 5G-fællesskab og tilbyde vores kunder en imponerende ekspertise inden for denne ekspertise. Verden har udelukkende ridset gulvet af muligheder og muligheder på denne platform, der kan fortsætte med at drive innovation i mange år tilbage.

Leave a Reply

Your email address will not be published.