June 30, 2022

Et foto af rækken af ​​Morgan-biler.

Morgan: Alle mordere, ingen fyldstof.
Fotografi: Morgan

Positivt, det er ligetil at huske de flotte, fascinerende køretøjer på markedet. Problemer som 2001 Renault Clio Sport eller 1967 Pontiac GTO kan simpelthen få dig til at forsømme om dud biler ligesom Renault Fuego eller Pontiac Aztek. Men er der en bilproducent på markedet med kun få mangler som denne?

Det er det, vi ønsker at afdække i øjeblikket, bilproducenterne, som har designet, konstrueret og lanceret det færreste udvalg af trashy køretøjer gennem deres historiske fortid.

Positivt, kan du springe til nogle ultra-ønskede superbilsproducenter, svarende til FerrariMen kan du med sikkerhed sige, at den har et 100% overvågningsdokument til at lave gode køretøjer? Og hvad et par beskyttede, pålidelige agenturer svarer til Toyota, er hele deres bilhistoriske fortid forløbet uden problemer? Jeg føler ikke.

Så mens du igen ser på variationen af ​​et par af de mest kendte bilfirmaer på markedet, hvilken kommer man til at tænke på som værende helt dræber og ingen fyldstof? Det er netop det, vi ønsker at høre om i øjeblikket.

Faktisk føler jeg, at der kan være et præcist svar lige her. Og det er som følge af, at der er et lille firma i Storbritannien, der tilsyneladende har bygget de identiske tre køretøjer i mange år.

Det firma er faktisk Morgan. Baseret i 1909, indeholder modellens nuværende variant Plus Six, Plus 4 og den kølige som en agurk Enorm Tre. Det er normalt opkrævet for den fremragende Aero8 og den berømte steampunk-person, AeroMax. Hvilken fremragende lineup.

Men hvis du af et eller andet sløjt motiv ikke antager, at Morgan er det rigtige svar, hvad ville du så vælge som et alternativ? Gå til feedback-delen og fortæl os, hvilken bilproducent der har bygget færrest forskellige typer affaldskøretøjer gennem årene. Vi samler nogle af de bedste svar op i morgen eftermiddag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.