June 29, 2022

Jeg arbejder i en organisation, der er dedikeret til at nå nettets nul drivhusgasemissioner (GHG) inden 2040, sammen med vores drift, kæde og produktanvendelse. Men hvad betyder “web nul” præcist, og hvordan kan nogen studere ekstra? Heldigvis var Cisco for ikke så længe siden vært for en #CiscoChat-begivenhed, der tog et dybere kig på web zero med bistand fra fagmaterialespecialister i hele virksomheden, sammen med:

  • Mary de Wysocki, VP for Company Social Accountability (CSR) og Sustainability
  • Katie Schindall, direktør for det runde økonomiske system
  • Andy Smith, GEMS Sr. Supervisor, Office Sources
  • Gordon Thomson VP, EMEAR Architectures and Gross Sales Specialists

Her er nogle problemer, jeg opdagede om web zero fra denne dvælende dialog:

1. Hvad web nul betyder

Andy startede med at dele definitionen af ​​web-nul: en tilstand, hvor vi ikke tilføjer nogen trinvise drivhusgasemissioner til atmosfæren. Han definerede, at web nul er, hvad lokal vejrvidenskab siger, at verden bør opnå for at holde sig væk fra de værste resultater af lokale vejrændringer, og vi har nu grundlæggende indtil 2050 til at nå dertil som en verdensgruppe.

Cisco satte et mål for at lykkes med web nul i alle emissionsområder inden 2040, hvilket omfatter:

  • Scope 1: Emissioner fra brændstoffer, vi køber og forbrænder i vores drift
  • Scope 2: Emissioner fra elektrisk energi, vi køber til vores drift
  • Scope 3: Emissioner forbundet med vores virksomhed, som vi ikke personligt eller ledelsen

Han delte desuden, hvordan vi har afstemt dette formål med web-nul-normalen etableret af Science Primarily-baserede Targets Initiative (SBTi), en virksomhed, der hjælper virksomheder med at sætte videnskabsbaserede emissionsrabatmål. En af mange vigtige forudsætninger for SBTi’s web nul-normal er, at virksomheder skal nedskalere deres emissioner på et absolut grundlag med mindst 90 %, før de sekvestrerer eller udrydder de resterende 10 %.

Gordon delte, hvordan Ciscos ingeniørgrupper i fællesskab er kommet for at skabe Engineering Sustainability Workplace, for at give dem mulighed for i fællesskab at se på nemme metoder til at forbedre og skabe højere merchandise, muligheder og råd, så kundeemner kan nå de mål, de sætter for sig selv omkring bæredygtighed.

I overensstemmelse med Gordon er dette kun et eksempel på de tværfunktionelle bestræbelser, der kan være på plads for at integrere bæredygtighed og runde overvejelser i hele den masse Cisco gør.

Ciscos grupper vil ikke udelukkende se på problemer fra et produktteknisk perspektiv, sammen med energieffektivitet, køleknowhow og den optik, der forbinder vores merchandise for at skabe ekstra effektivitet. De overvejer desuden nemme metoder til at implementere Cisco-merchandise som en del af muligheder, der kan hjælpe kundeemner med at nå deres bæredygtighedsmål.

Et niveau, han fremhævede som et fokusrum, er den kropslige måling af merchandise. Hvis du skalerer et produkts dimensioner ned, kræves der meget mindre emballage for at sende det, og der kræves færre huskroppe i driften, hvilket har en konstruktiv indflydelse på emissionerne.

I overensstemmelse med Gordon er et eksempel på en Cisco-innovation, der tjener os til at skabe en ekstra bæredygtig fremtid Silicon One. Silicon One er et applikationsspecifikt indbygget kredsløb (ASIC), der bruger meget mindre vitalitet, mens det leverer ekstra båndbredde – en game-changer for serviceleverandører.

3. Hvordan cirkulær ekonomi vedrører vores emissionsrabatformåls

Katie startede med at fortælle, hvordan en grundlæggende forskrift i et rundt finansielt system er, at vi skal nedskalere de aktiver, vi spiser, for at opnå de resultater, vi søger.

Hun definerede, hvordan Cisco skifter fra et lineært finansielt system, en engangsmannequin, der genererer en række affald, til et rundt finansielt system, det sted, hvor vi sænker forbruget af nyttige ressourcer. Affald burde være en nyttig ressource, men vi vil gerne have muligheden for at sammenføje de forsyninger, elementer eller merchandise, som nogen ikke har til nogen, der gør, i en brugbar form. En del af et rundt finansielt system er at sikre, at uønskede varer repareres, genfremstilles og genbruges.

Katie nævnte, at de fleste mennesker tager hensyn til vitalitet, når de hører tidsperioden web nul. Dog i overensstemmelse med specialister, anslås det, at overgangen til vedvarende vitalitet og implementering af vitalitetseffektivitetspakker udelukkende vil tackle 55 % af det, vi skal opnå for at lykkes med web-nul-mål. De resterende 45 % vedrører fremstilling og udnyttelse af varer.

Det er grunden til, at Cisco er målrettet mod at sænke emissionerne ved at optimere nyttig ressourceeffektivitet ved vores design, fremstilling og logistik, og genbrug og genbrug, ud over at bruge vores knowhow til at hjælpe kundeemner med at gøre det samme.

Vil fremad

Mary delte tre spændende initiativer, som vi nu har hos Cisco for at fremskynde innovation, der tjener til at afbøde lokale vejrændringer. Den ene er Cisco World Downside Solver-problem, som uddeler pengepræmier for helt nye virksomhedskoncepter fra iværksættere i tidlige stadier, der udnytter knowhow til hver social og miljømæssig påvirkning. Sidste år introducerede Cisco Basis en 100 millioner dollars finansiering at finansiere nonprofit-tilskud og påvirke investeringer i det lokale vejrsvarshus over de følgende ti år. Derudover introducerede vi for ikke så længe siden vinderne af Digitalt bæredygtighedsproblemstedet, hvor vi inviterede Cisco-ledsagere til at hjælpe med at udvikle muligheder ved at bruge Ciscos knowhow til at hjælpe vores kundeemner med at løse deres bæredygtighedsproblemer.

Har du brug for ekstra detaljer? Vær venligst opmærksom på totalen snak.

Del:

Leave a Reply

Your email address will not be published.