June 30, 2022

Ikke desto mindre Rising

Case-Shillers landsdækkende boligværdiindeks viser den almindelige pris på et hus forhøjet med 19,8% i februar, år-til-år. Ved at overvåge 20 amerikanske byer, bemærkede boligværdierne deres største stigning i Phoenix, Arizona, foruden Tampa og Miami, Florida. Hver metropols fælles boligværdi steg med omkring 30 % i løbet af de foregående 12 måneder.

Hver af de 20 adspurgte byer rapporterede, at større værdi vil stige i de 12 måneder, der slutter i februar, sammenlignet med 12-måneders intervallet, der slutter i januar. Mens de mindste funktioner er blevet rapporteret i New York Metropolis, Minneapolis og Washington DC, steg boligværdierne ikke desto mindre med tocifrede i alle tre områder.

Jagter overkommelighed

Markedsobservatører siger, at stigende omkostninger har potentielle boligkøbere på udkig efter ekstra billige områder. Det er meget rigtigt, da fjernarbejde bliver til ekstra udbredt, og arbejdsgiverne giver ekstra fleksibilitet på, hvor personalet bor. Realtor.com oplever, at første kvartals højt placerede markeder leverer højere lønninger og kortere pendlertider.

Det mønster ser ud til at have folk fra Californien, Colorado og østkystens stigende markeder. Dette indeholder Fast Metropolis, South Dakota. Det er statens næststørste metropol og tjekket ind som den højeste markedsplads for 1. kvartal 2022. En anden såkaldt skjult perle er Topeka, Kansas, som er blevet rost for sin overkommelige pris og blev anerkendt som det sekstende hotteste marked over det samme interval.

Hvad er efterfølgende?

Mens boligværdier forblev stigende i februar, observerer analytikere, at Case-Shillers prisindeks er et almindeligt tre måneders arbejde. Dette indebærer, at virkningen af ​​accelererende realkreditlån kun skal ses fuldstændigt, da dette mønster ikke startede for alvor før sidste måned.

På grund af dette afventer en større hovedindikator i form af boligværdi, bruttosalg. Omkostninger halter rundt seks måneder efter transaktionsmængden. Det ventende bruttosalg har været faldende i flere måneder. Ved at placere, at hver enkelt samlet, kan boligomkostninger begynde at vende tilbage hurtigt. Forårets boligmarked er til enhver tid travlt, og boligkøbere håber på en vis prisstøtte, da blomsterne begynder at blomstre.

Spørgsmål ændrer sig dag for dag i hele den monetære verden. Tilmeld dig SoFi Every day-publikationen for at få de seneste informationsopdateringer i din indbakke hver ugedag.

Tilslutte


Vær opmærksom på, at disse data er grundlæggende af natur og bør ikke opfattes som et forslag eller opfordring til nogen varer leveret af SoFis associerede og datterselskaber. Desuden er disse data på ingen måde beregnet til at levere finansiering eller monetære anbefaling, og det er heller ikke meningen, at de skal fungere som forudsætningen for nogen finansieringsbestemmelse eller forslag om at købe eller promovere et aktiv. Forstå det investering inkluderer fare, og tidligere effektivitet af et aktiv sikrer på ingen måde fremtidige resultater eller afkast. Det er vigtigt for handlende at overveje deres særlige monetære ønsker, mål og fareprofil tidligere end at investere beslutsomhed.
Den viden og evaluering, der leveres via hyperlinks til 3rd-fest-websteder, kan ikke garanteres af SoFi, selv om den antages at være korrekt. Disse hyperlinks leveres til informationsfunktioner og bør ikke betragtes som en godkendelse. Ingen producenter eller merchandise, der tales om, er tilknyttet SoFi, og de støtter eller sponsorerer heller ikke dette indholdsmateriale.
Kommunikation fra SoFi Wealth LLC, en SEC-registreret finansieringsrådgiver
SoFi anbefaler ikke og er ikke tilknyttet de viste producenter eller selskaber. Producenter viste hverken godkender eller sponsorerer denne tekst. Tredje fest-logoer og reparationsmærker, der henvises til, tilhører deres respektive husejere.
SOSS22042701

Leave a Reply

Your email address will not be published.