June 29, 2022

Microsoft lancerede simpelthen Home windows 11 Construct 22610 til Insiders inden for beta- og udviklerkanalerne. Erstatningen indeholder nye valgmuligheder for gruppedækning og har en lang liste over rettelser. Det giver desuden det dynamiske indholdsmateriale, som Microsoft introducerede til Widgets-panelet igen med Construct 22563.

Nedenfor er TL;DR-højdepunkterne (for lange, lærte ikke) fra Microsofts Brandon LeBlanc:

  • Denne konstruktion introducerer nogle nye gruppeforsikringer for IT-direktører og en erstatning for Household Security Widget.
  • Denne konstruktion indeholder desuden et andet godt sæt rettelser, der kan forbedre din generelle ekspertise.
  • Denne konstruktion indeholder to nye identificerede punkter, der kan påvirke Home windows Insiders – læs venligst de identificerede punkter nedenfor. Nu har vi markeret de helt nye identificerede punkter som [NEW]. Et af disse identificerede punkter påvirker helt sikkert de skjulte ikoner, der flyder ud i proceslinjen.

Sammen med disse højdepunkter giver konstruktionen det dynamiske indholdsmateriale til Widgets-panelet, som Microsoft introducerede med Home windows 11 Construct 22563.

“Vi forsøger nogle ændringer i Widgets for at levere ekstra dynamisk indholdsmateriale til din Widgets-tavle ved at eksperimentere med kollektivt at bringe widgets og informationsfeedoplevelser som et dynamisk blandet feed, der indeholder hver widget og informationsindholdsmateriale,” definerede Microsoft i lanceringsnoter til Construct 22563. “Dette kunne gøre det nemmere, så du kan afdække og have interaktion med nye widgets og informationsmateriale via dit feed.”

Du vil være i stand til at lære hele ændringsloggen, sammen med rettelser og identificerede punkter, i Microsofts weblog mindfuelldailly.com for konstruktionen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.