June 30, 2022

Der er kun to uger til, at Europas vigtigste b2b-konvention for handel med cellulære videospil kommer til vestkysten for netværk i massevis, indsigtsfulde diskussioner og gode eksempler – forventningen er ved at opbygges! Vi kunne ikke være gladere for at dele en række af de ufattelige lydsystemer med dig, som vil blive medlem af os for at dele deres viden og erfaring på vores kommende Pocket Gamer Connects Seattle den efterfølgende måned.

Denne niende til tiende maj byder vi mange af sportsbranchens bedste lydsystemer velkommen til at dele deres erfaringer med os på 15 adskillige emnenumre, der formentlig overlejrer de mest presserende punkter, der omhandler handelen lige nu. Du vil være i stand til at se vores fremragende højttaler line-up indtil videre lige her for at få et billede af omfanget af ufattelig ekspertise, der vil blive medlem af os i Seattle. Den enorme viden og opfattelse, som vores dygtige lydsystem formidler til vores konvention, er en væsentlig del af det, der gør vores til den primære cellulære gaming-konvention i Europa. For at give dig et sneak preview af, hvad du kan regne med fra vores konference, sætter vi fokus på nogle af vores mest ekstremt forventede lydsystemer for at fremvise den utrolige ekspertise og top-tier-virksomheder, som vil dele deres indsigt med os den efterfølgende måned.

For at starte vores højdepunktssekvens talte vi med den velkendte spilmediepersona, HipHopGamer AKA Gerard Williams. Williams er hjertebanken og sjælen i fusionen mellem Hip-Hop og Gaming Tradition. Hans potentiale til at gribe enhver seere sammen med sin kraft og inderlighed er uovertruffen. En journalist, musiker, vært, virksomhedsudvikler og meget mere, HipHopGamer har levet lige så meget som den modelidentifikation, han går efter, og har klart adskilt sig fra flokken. Han er sportens GED.

Bliv en del af os på PG Connects Seattle den niende til tiende maj for at lytte til Williams tale om den unikke værdi af fremskridt og autenticitet inden for enhver handel.

PocketGamer.biz: Hvad er en meget kraftfuld nøgleeffektivitetsindikator (KPI) for dig – og hvorfor?
Gerard Williams: Indflydelse, hvis du tilfældigvis kan ændre nogen til det højere via oplevelser, du skaber som en platform for enkeltpersoner at gøre brug af, så har du helt sikkert modtaget.

Hvad antager du, at den efterfølgende massive forstyrrelse i cellulære videospil skal være?
Crypto ville være drivkraften for massiv tid, så snart dine kryptolommer er på et visa-kort til mobilspilvedhæftning, er det slut.

Hvad er det største problem i forbindelse med handel med cellulære videospil lige nu?
Overmætning med copy and paste-genskabelse og reklame- og marketingmetoder, mangel på risikovillighed og bekymringen for at fejle er uden tvivl en af ​​årsagerne til, at mobilmarkedet igen holdes fast på trods af, at det ikke desto mindre dominerer inden for spilområdet som en komplet/

Hvad er din yndlings cellulære rekreation nogensinde?
Marvel Contest of Champions

Fortæl os om dine ideer til spil for at tjene videospil
Spil for at tjene videospil skal være ekstraordinært vigtigt, fordi det skaber en helt ny indkomststrøm for det verdensomspændende marked i ethvert handelsinterval.

Hvad får du mest glæde af ved at arbejde inden for mobilbranchen med videospil?
Blot med evnen til at gøre det er en velsignelse.

Kan enkeltpersoner komme i kontakt med dig ved lejligheden? Hvilken slags personer vil du gerne knytte til?
Jeg ønsker at slutte mig til alle, der har én ting i gang, som er yderst effektiv og optimistisk.

Mød konsulenterne personligt
Der er intet sted som Pocket Gamer Connects Seattle at knytte til ufattelige handelsledere som Gerard Williams. Gå ikke glip af at deltage i vores vestkystkongres – sørg for din plads nu og få tidlig adgang til vores forsamlingsplatform for at planlægge alle konferencerne og se, hvem der alle skal blive medlem af os i Seattle come Might.

Leave a Reply

Your email address will not be published.