June 30, 2022

HMD International ser Indien som et hovedmarked for at øge eksporten

HMD International, virksomheden, der fremstiller og sælger Nokia-telefoner, forsøger at øge eksporten fra det indiske marked. HMD ser Indien som sandsynligvis de mest vitale markeder for sin virksomhed og forsøger at levere så meget udstyr regionalt som muligt. Sanmeet Singh Kochhar, Vice President, HMD International, instruerede PTI i et samspil, at virksomheden fremstår i Indien som et vigtigt internationalt feriested for indkøb og fremstilling.

Tirsdag lancerede HMD International en række nye gadgets i Indien sammen med Nokia G21, Nokia C01 Plus, Nokia 105 og Nokia 105 Plus. Der har også været lydudstyr – Nokia Go Earbuds+ og Nokia Consolation Earbuds.

Nokia lancerede Nokia 105 i Indien på grund af dette

Nokia 105 og Nokia 105 Plus er funktionstelefoner. Virksomheden, der er fast besluttet på at lancere hver telefon i Indien som følge af Nokia 105, har været den bedste promoverende funktionstelefon for virksomheden globalt.

Ifølge Kochhar er Nokia inden for funktionstelefonklassen det primære sted i Indien. HMD International fremstiller telefoner til hver funktion ud over smartphones i Indien ved hjælp af sine Indian Electronics Manufacturing Companies (EMS) ledsagere.

Det er prisbemærkning, at når man forlader Nokia XR20, er alle funktionstelefoner og smartphones, som Nokia sælger i Indien, produceret i hele landet. For de uvidende begyndte HMD International igen i december 2021 at eksportere den regionalt fremstillede Nokia 105 til verdensomspændende steder, f.eks. De Forenede Arabiske Emirater (UAE).

Kochhar instruerede publikationen om, at HMD International er på udkig efter, hvordan det kan forbedre eksporten af ​​funktionstelefoner fra Indien til forskellige nationer. HMD International producerer regionalt næsten alle de gadgets, det sælger i Indien, og det er et konstruktivt signal for den føderale regerings Make in India-initiativ og hjælper uden tvivl med at booste beskæftigelsesalternativer og nationens finansielle system. Inden for de kommende måneder og år forventes virksomheden at udvide eksporten til forskellige nationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.