June 30, 2022

TL;DR

  • Google lancerede Little Indicators-missionen, der har til formål at tilbyde digital velvære.
  • Missionen består af seks systemideer om fremtidige fornuftige opholdsobjekter.
  • Kunder kan skabe deres helt eget fornuftige objekt via de tilgængelige undersøgelsesguider.

Under delen af ​​digitale velværeeksperimenter er Little Indicators en Google-mission, der er designet sammen med Map Venture Workplace. Mens det tilpasser sig miljøet, har hvert lille skilt sit personlige sensuelle design og fornuftige muligheder på den rigtige måde at fange forbrugerens overvejelse, når der er tilgængelig information eller notifikation. Google siger, at målet er afhængig af Calm Expertise, hvorpå det blander digital information, mens det opretholder ro i omgivelserne svarende til et vægur.

Ethvert fornuftigt Little Sign-objekt har karakteristiske træk

Desuden er initiativet at fastholde kunderne relateret til det helt anderledes digitale indholdsmateriale, ligesom hvad et grundlæggende fornuftigt opholdssystem kan. For eksempel gør Air-objektet brug af luftimpulser til at manøvrere tæt på genstande rundt i dets rum for at give dig en advarsel, hvis det er tid til at vande vegetationen, eller hvis nogen står ved din dør og leverer et bundt. Der er adskillige metoder, som kunderne kan programmere hvert objekt baseret på de kropslige mønstre, som tingen kan producere.

Google Little Signal Smart Object Rhythm Air Shadow Button Movement Tap

Luft- og rytmefornuftige objekter fra Googles Little Indicators-mission. / © Map Venture Workplace

Måske, nok det mest målrettede system i missionen, er knappen, fordi den kombinerer synlige og lyde signaler for at skabe mønstre. Knappen fungerer hver som et digitalt indtastningssystem og en kropslig notifikationshub, der producerer milde lyde. Hættens top justeres baseret på mængden af ​​viden, der er ankommet. Drejning af knappen inden for venstre eller korrekt kurs kan give en kommando til tingen.

Vandhanen er en let cylinder med en svingende hånd, men den kan godt generere helt forskellige lydområder ved at banke på en genstand eller et gulv. Der er desuden helt forskellige udvalg af vandhaner, hvor den stærkere betyder ekstra vital information. Det kan lade sig gøre at bruge vandhanen til at minde dig om at tage din medicin, så længe den er placeret ved siden af ​​tingen.

Google Little Signal Smart Object Rhythm Air Shadow Button Movement Tap

Hver knap og vandhane-objekter bruger mekaniske mønstre og lyde til at informere kunderne. / © Map Venture Workplace

Ydermere formidler Motion-objektet budskaber ved brug af et antal pinde. Hver pind kan karakterisere info såsom en timer eller en indtastning til en kommando. Begge metoder, pindene vil fungere individuelt eller som en gaggle.

Endelig er Shadow en slags fornuftig lampe, der kommunikerer via mængden og cirkulationen af ​​skygge, den kaster. Alternativt er Rhythm en fantastisk højttaler ligesom Echo Dot og Nest Audio, men udfører helt forskellige omgivende lyde for at informere kunderne. Det vil formentlig endda blive styret af en bølgebevægelse eller ved at vende den om.

Google Little Signal Smart Object Rhythm Air Shadow Button Movement Tap

Shadow og Rhythm er som henholdsvis fornuftig lampe og højttaler, men afhænger dog af omgivende mønstre. / © Map Venture Workplace

Selvom disse fornuftige Little Sign-objekter måske ikke helt udveksler selvstændige fornuftige boliggadgets før eller siden. Ikke desto mindre kan Google kombinere nogle helt andre funktioner til deres fremtidige Nest-varer en metode eller en anden.

Hvilken af ​​Little Indicators-gadgets antager du, der sandsynligvis har de mest nyttige muligheder, du ser frem til at se på et præcist fornuftigt boligprodukt? Hit os i bemærkningsdelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.