June 30, 2022

Google LLC har indvilliget i at betale 100 millioner dollars for at bilægge en gruppesøgsmål, der er indgivet i henhold til Illinois Biometric Info Privateness Act, hvorved det blev anklaget for at bruge sin billedapp til at indsamle biometri fra hundredvis af personer uden at tilbyde opdagelse eller opnå deres tilladelse.

Retssagen, Lindabeth River og Joseph Weiss mod Google, Inc.blev først indgivet i US District Courtroom i Chicago i 2016 og blev endelig hørt af hver delstat og føderale domstole sammen med den syvende US Circuit Courtroom of Appeals i Chicago.

Forliget, som skulle opnå den resterende godkendelse af retssalen, blev indgivet i Cook dinner County retssal i Chicago den 14. april. Retssalen gav foreløbig godkendelse mandag, i overensstemmelse med historierne.

Kategorien af ​​sagsøgere består af alle indbyggere i Illinois, som optrådte på billeder i Google Photographs mellem 1. maj 2015 og forligets foreløbige godkendelse, i overensstemmelse med forliget.

Google nævnte i en meddelelse, “Vi er glade for at løse denne sag vedrørende særlige juridiske retningslinjer i Illinois, og vi forbliver dedikerede til at konstruere brugervenlige kontroller til vores kunder.”

Sagsøgerens advokater svarede ikke på en anmodning om bemærkning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.