June 29, 2022

Billede til artiklen med titlen GM's 'Prisbeskyttelse' For købere går kun så langt

Billede: Carlos Osorio (AP)

GM laver strejker for at beskytte bilpriser ved at give forbrugerne værdsætter sikkerhed på praktisk talt hver bil, den sælger – der har Corvette- og erhvervsbiler. Værdien af ​​sikkerhed virker ved at sikre, at den aftalte værdi for en bil overholdes i den anledning, {at en} værdistigning (både via opmærkning eller regelmæssig værdiforøgelse af bilproducenten) sker, i overensstemmelse med Køretøjer direkte. Dog kun i et sikkert omfang.

Mens dette kunne virke som rart for købere på gulvet, er der en enorm fangst ved dette: sikkerheden værd er kun for biler, der har købt ordrer på dem, som er tilpassede ordrer. Sikkerheden dækker ikke sælgerens beholdning. Der er desuden den hastende halvdel.

Fremstillingsdatoen eller konstruktionsdatoen for bilen skal være på eller efter den effektive dato for værdiforøgelsen. Sælgeren skal indsende den købte ordre til GM inden for én virksomhedsdag af værdiforøgelsen. Bilen skal leveres øjeblikkeligt til den shopper, der afgav ordren. Det vil sige, identifikationen af ​​den shopper, der bestilte bilen, skal svare til den shopper, der modtager bilen.

Opdag, hvordan dette virkelig ikke gør noget for at stoppe markeringer på forhandlerniveau. Sælgere er beskyttet af franchise-retlige retningslinjer, hvilket indebærer, at samtidig med at producenterne forsvarer forbrugerne mod opmærkninger fra produktionsanlægget, kan sælgerne ikke desto mindre opsætte bilpriser, som de vil, når biler ankommer på deres tons. Den medfølgende sikkerhed sikrer udelukkende at give dig, klienten, en kreditscore for udmærkelsen af ​​værdien, når du har bestilt, og den helt nye, øgede værdi. Sælgeren kan ikke desto mindre tilføje uanset markeringer, den måtte ønske derfra.

Så ja, dette gør ikke meget for klienten, men opfatter dog, at det hele er GM kan gør. Franchise juridiske retningslinjer forsvinder producenternes håndflader bundet og sælgere har mange af ledelsen i hele købet af. Den ene faktiske sikkerhed, som du kunne have i modsætning til markups og værdi vil stige, er at få en underskrevet købt afregning som kan sikre, at sælgeren vil reklamere for bilen til dig til en aftalt værdi. Og som jeg har sagt tidligere end, hvis en sælger ikke er villig til at signalere en, er det muligt, at det ikke er en sælger, du skal drive virksomhed med.

Leave a Reply

Your email address will not be published.