June 30, 2022

Insurtech-finansiering nåede et dokument på 15,8 milliarder dollars i 2021, større end de blandede 13,4 milliarder dollars i 2020 og 2019, og hele den årlige aftale på 564 kan være et dokument, i overensstemmelse med en rapport fredag ​​fra Gallagher Re, Arthur J. Gallaghers genforsikringsselskab & Co.

Mere end halvdelen af ​​hele finansieringen, omkring $9,4 milliarder, blev investeret i ejendoms-/skadeforsikringsselskaber, med $6,4 milliarder, omkring 40,5% af den samlede finansiering, i liv og velværefirmaer, udtalte Gallagher Re i en meddelelse sammen med rapporten.

Fjerde kvartal 2021-finansiering på praktisk talt $5,3 milliarder mere end fordoblet $2,1 milliarder i fjerde kvartal 2020 og praktisk talt $2 milliarder i fjerde kvartal 2019, bekræftede oplysninger fra rapporten. Kvartalet blev stort set presset af 13 mega-runde tilbud, der tegnede sig for 71 % af de praktisk talt investerede 5,3 milliarder dollars i hele det interval.

USA fortsatte med at trække størstedelen af ​​finansieringen, 9,5 mia. i 2021, og har tiltrukket omkring 50 % af al insurtech-finansiering siden 2012. I første kvartal 2022 modtog USA 47 % af insurtech-finansieringen, med Frankrig på andenpladsen med 18 % og ingen anden nation tiltrækker mere end 6 % af hele finansieringen i første kvartal 2022.

Gallagher styrede, at der er en “erkendelse … at knowhow ville være platformen, muliggøren og produktet, der fortsætter med at opretholde vores handelsrelaterede og forhåbentlig omkostningseffektive,” og bemærkede, at i løbet af de foregående to år, specifikt, pandemiske restriktioner “induceret fjernt fremme og hurtig overtagelse af knowhow.”

Andrew Johnston, international chef for forsikringsteknologi hos Gallagher Re, udtalte i påstanden, at “der er ingen opbremsning i mellemtiden”, og at siden 2012 til spidsen af ​​2021 var $41,65 milliarder blevet investeret globalt i forsikringsselskaber gennem 2.249 tilbud i 63 nationer.

Johnston berømt, at der har været færre, blot 5, mega-runder inden for første kvartal af 2022, og at dette kan være en indikation af, at “investeret kapital definitivt er ved at blive demokratiseret”, hvilket giver en ekstra ligeligt fordelt udfoldelse af investeret samlet kapital .

Han styrkede desuden konceptet, knowhow er en integreret del af branchen. “Det overvældende flertal af de seneste forsikringsdækningsopgaver, ventures og virksomheder kan være tæt understøttet af teknologi,” sagde han i påstanden.

En seneste rapport fra analysebureauet Forrester bekræftede desuden dokument-insurtech-finansiering for 2021, hvorimod dets informationsfaktorer ikke matcher Gallaghers præcis som en konsekvens af variationer i rapportmetoder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.