June 30, 2022

Hvad Mavrck gør

Midt i udvidelsen af ​​e-handel, sociale medier og online annoncering og markedsføring er såkaldte influencers blevet en væsentlig side af det finansielle system. For stilfulde konti på Twitter (TWTR), TikTok, Fb og Instagram (FB), foruden Youtube (GOOGL), er der penge at hente, når det kommer til at sælge sikre varer eller egenskaber. Nogle konsulenter er gået så langt som at sige, at influencers er motoren, der driver købernettet.

Som en måde at hjælpe forskellige producenter og virksomheder med at slutte sig til disse influencers, har Boston-baserede startup Mavrck lanceret en platform. Målet er at forsyne virksomheder med en opfattelse af demografien og de forskellige opgaver relateret til helt forskellige sociale medier-influentere.

Kontanter og en fusion

Mavrck introducerede en helt ny fundraising-sfærisk på i alt $135 millioner, tilbudt af en enkelt investor, Summit Companions. En del af det vil sandsynligvis blive brugt til at akkumulere Later, et canadisk firma, der oprindeligt skabte en planlægningsenhed til Instagram.

Senere har siden forgrenet sig til forskellige sociale platforme sammen med TikTok, Pinterest (PINS) og LinkedIn (MSFT). Det skabte desuden en enhed kendt som Linkin.bio, som hjælper influencere og kunstnere med at drive engagement til forskellige sociale medieplatforme. En af sine rivaler, Linktree, rejste $110 millioner sidste måned til en værdiansættelse på $1,3 milliarder.

Efterfølgende trin

Mens Mavrck og senere vil fortsætte med at fungere uafhængigt fremover, vil der sandsynligvis være integration mellem de 2 platforme. For eksempel vil Linkin.bios klik på og viden om engagementsanalyse sandsynligvis blive tilføjet til Mavrcks dashboard. Ledere siger desuden, at de ser et langsigtet potentiale i den digitale virkelighed, og den position, som påvirkere på sociale medier vil spille i metaversen.

Typisk siger Mavrcks administration, at de vil hjælpe med at pleje et symbiotisk forhold mellem producenter og influencers, desuden typisk kendt som skabere af indholdsmateriale. De planlægger at skalere hele “influencer-finanssystemet” til nye højder. Denne nyeste finansiering og at bringe Later ind i folden er en del af den mission.

Spørgsmål ændrer sig hver dag i hele den monetære verden. Tilmeld dig SoFi Every day E-nyhedsbrevet for at få de seneste informationsopdateringer i din indbakke hver ugedag.

Indskrive


Bemærk venligst, at disse tilbudte data er normal af natur og bør ikke opfattes som en rådgivning eller opfordring til noget som helst merchandise leveret af SoFis associerede og datterselskaber. Derudover er disse data under ingen omstændigheder beregnet til at levere finansiering eller monetære anbefaling, og det er heller ikke meningen, at de skal fungere som ideen til finansieringsbestemmelse eller rådgivning om at købe eller promovere et aktiv. Tag højde for det investering inkluderer trussel, og tidligere effektivitet af et aktiv sikrer på ingen måde fremtidige resultater eller afkast. Det er vigtigt for købere at overveje deres særlige monetære ønsker, mål og trusselsprofil tidligere end at investere beslutsomhed.
Den viden og evaluering, der tilbydes i form af hyperlinks til 3. festwebsteder, kan ikke garanteres af SoFi, selv om de antages at være korrekte. Disse hyperlinks tilbydes til informationsfunktioner og bør ikke ses som en godkendelse. Ingen producenter eller merchandise, der tales om, er tilknyttet SoFi, og de støtter eller sponsorerer heller ikke dette indholdsmateriale.
Kommunikation fra SoFi Wealth LLC, en SEC-registreret finansieringsrådgiver
SoFi anbefaler ikke og er ikke tilknyttet de viste producenter eller firmaer. Producenter viste hverken godkender eller sponsorerer denne tekst. Tredje fest-logoer og reparationsmærker, der henvises til, tilhører deres respektive husejere.
SOSS22042903

Leave a Reply

Your email address will not be published.