June 30, 2022


Insurance Business afslører Amerikas hurtige mæglervirksomheder for 2022

Det amerikanske forsikringsdækningsmarked har konfronteret katastrofale klimabegivenheder, social inflation og de forskellige udfordringer introduceret af COVID-19-pandemien. Ikke desto mindre forblev nogle forsikringsmæglerselskaber ikke kun robuste, men bemærkede desuden hurtige fremskridt gennem denne æra. Forsikringsdækning Enterprise America (IBA) har anerkendt dette års Quick Brokerages prisvindere, som har skilt sig ud for at opretholde over 20 % fremskridtsgebyr i løbet af de foregående to kalenderår.

IBA anerkendte de hurtige mæglerselskaber i USA i dette år ved at invitere indsendelser fra mæglerselskaber i hele landet, angive deres indkomsttotaler for kalenderårene 2020 og 2021 og fremhæve forskellige fremskridtsmilepæle. IBA’s arbejdsstyrke evaluerede derefter nomineringerne for at finde ud af, hvilke mæglere der kvalificerede fremskridt.

Hele toogtyve mæglerselskaber nåede den afsluttende notering i år. En række af vinderne er:

IBA har desuden præsenteret seks Quick Starters, mæglere, der arbejder i 3 år eller meget mindre, som sætter præg på forsikringsdækningens panorama. Blandt de mange vindere er:

Bliv belært ekstra om en række af vinderne ved at klikke på hyperlinks ovenfor, eller find ud af om resten af ​​listen ved at studere IBA Quick Brokerages 2022 rapport uden omkostninger. Tak for samarbejdet om dette års priser, og tillykke til alle vinderne!

Leave a Reply

Your email address will not be published.