June 30, 2022

Billede til artiklen med titlen Ford F-150 Raptor-ejer brækker ryggen efter off-road-hop

Skærmbillede: sezac80 gennem Instagram

På grund af menneskets daggry, har vi nu gjort et forsøg på at springe køretøjer over lange afstande. Det har hele tiden været til forskellige niveauer af succes. På den ene side, nu har vi Duke-drengene. Modsat er den fyr, der lancerede og ødelagde en sort først-teknologi Ford Raptor. Et sted i centrum har vi nu denne fyr – omtalt som Caz på Instagram. Ser du, Caz besluttede at springe sit 2021 tredje-gen Raptor. Det er ikke voldsomt usædvanligt, men slutresultatet var. Han brækkede faktisk sin igen.

Da han talte med Jalopnik, brød han ned præcis, hvad der skete ved Virginia Worldwide Raceways snavsobservation. Tilsyneladende var der en lejlighed, der blev holdt af en flok kaldet Off-Highway Revolution. Der har været omkring 50 Raptors og 10 TRX’ere, på linje med Caz.

“Der [were] tre af os med 2021 Raptors, der arbejder som en flok, og skubber ekstra for hvert svæv for at se, hvad køretøjerne kan håndtere. Den sidste samtale havde jeg med en af ​​mange fyre, han nævnte, at han var 50, og det virkede ret normalt. Jeg sigtede efter 60, men det kunne være gået forbi det, da jeg ikke ville ned på speedo. Opnåede et behageligt let svæv, men desværre landede jeg en ideel pandekage / alle 4 hjul på samme tid,” skrev Caz.

Caz fortsatte med at sige, at hans T12 hvirvel brød i tre genstande, som faktisk bare ikke er, hvad du har brug for under nogen omstændigheder.

“Værste smerte, jeg nogensinde har følt i mit liv,” skrev han. “Smede faktisk min lastbil i parken og dykkede ned på bunden og forsøgte at rette min op igen.”

Uanset at have set alt dette, besluttede en anden næsten ens Raptor-kører sig på at udføre den samme lancering og havde et lige så besværligt touchdown. Som svar til Caz blev chaufføren desuden kørt til hospitalet med ambulance og har et hårgrænsebrud, men de modtog ingen kirurgisk indgreb.

Caz siger, at han er planlagt til at have en fusionskirurgisk procedure på sig igen denne onsdag. Efter det, vil der tilsyneladende være lidt af et restaureringsinterval.

Bemærkelsesværdigt var selve lastbilen fuldstændig uskadt, på linje med Caz.

“[E]mange nævnte, at min lastbil ser ud til at være ubeskadiget. Jeg har ikke set det [because] Jeg har ligget i en hospitalsmadras siden [Saturday] eftermiddag, men min far har kørt den, og han siger, at der ikke er noget, der tydeligvis er forkert,” sagde han. “Ingen lys eller støj.”

Han siger, at han ikke bebrejder Ford eller deres reklamer og markedsføring for ulykken, som følge af lastbilen, der blev behandlet med den.

“Min fysik var det svage hyperlink,” skrev han med et “ha” på afslutningen.

Caz siger, at historiens etiske simpelthen er, at lastbilen kan klare det, og det betyder ikke, at din krop kan.

“Jeg vidste, at der var en mulighed for at ødelægge min lastbil offroad, men jeg har på ingen måde i løbet af 1.000.000 år anset mig for at være kommet til skade,” sagde han. “Positivt et get up-navn.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.