June 29, 2022

Midt i stigende overvejelser med hensyn til Floridas ejendomsforsikringsselskabers velfærd, offentliggjorde statens største udbyder en betydeligt kombineret pose pengeresultater for det primære kvartal af 2022. Men firmaet erklærede, at det har taget enorme skridt for at skære ned på reklame og regninger.

Common Insurance coverage Holdings, vogterfirmaet Common Property & Casualty Insurance Coverage Co., udtalte i sin nyeste monetære information, at dens mixed ratio var faldet kraftigt sammenlignet med spidsen af ​​2021 til 97,9 %. Men forholdet steg knapt i forhold til denne gang sidste 12 måneder, rapporterede det børsnoterede firma.

Internetomsætningen for 1. kvartal 2022 var $17 millioner, et fald fra $26 millioner inden for de sidste 12 måneder i første kvartal, dog meget stærkere end det rapporterede tab på $48 millioner efter afslutningen af ​​de sidste 12 måneder. Hele indkomsten steg fra det primære kvartal 2021, men faldt en smule i forhold til det ultimative kvartal 2021.

“Vi rapporterede en årlig ROE på 16,9% uanset de vanskelige ydre omgivelser, hvilket er et vidnesbyrd om vores virksomheds energi og modstandsdygtighed,” udtalte CEO Stephen Donaghy i en meddelelse offentliggjort torsdag.

Internet finansiering indkomFloridas største, almindelige skader, skureforsikringer, udviser forbedret bagsidelinjee for det primære kvartal var $4 millioner, knap en stigning fra spidsen af ​​2021 og steg betydeligt end inden for de sidste 12 måneder i første kvartal.

Direkte præmier faldt knap fra Dette efterår 2021 er dog steget med 8,5 % fra denne tid sidste 12 måneder, afslører den monetære rapport. Det overgik betydeligt et fald på 6,1 % i forsikringspolicer i drevet, “da betydelige priser vil øge begunstigede præmievolumener,” udtalte den administrerende direktør.

Donaghy udtalte, at selskabet sammen med forhøjede gebyrer har fjernet forsikringspolicer i “meget mindre værdifulde geografier”, strammet forsikringsstandarder og genforhandlet virksomhedernes gebyrer. Udvalget af forsikringer i drift er faldet betydeligt, fra 976.250 i marts 2021 til 916.745 ved udgangen af ​​marts 2022.

Fælles fortsætter med at være knap foran den statsstøttede Residents Property Insurance Corp. inden for de mange forskellige forsikringspolicer, det har – dog højst sandsynligt ikke for længere tid. I slutningen af ​​marts i disse 12 måneder rapporterede beboerne omkring 817.926 forsikringspolicer i drift, men betjente har udtalt, at mængden forventes at være høj 1 million efter 12 måneders slut.

“I betragtning af vores robuste kapital, vores virksomheds rentabilitet og de skridt, vi fortsætter med at tage for at forbedre resultaterne, forestiller vi os, at vi skiller os ud positivt, da genforsikringsselskaber mere og mere differentierer sig mellem cedanter på det nuværende marked,” sagde Donaghy.

Sager
Florida
Ejendomsskade

Leave a Reply

Your email address will not be published.