June 30, 2022

mentol cigaretter

{Photograph}: Shutterstock

SILVER SPRING, Md. — Den amerikanske Meals and Drug Administration (FDA) indførte den 28. april foreslåede produktkrav for at forbyde menthol som en karakteristisk smag i cigaretter og forbyde alle karakteriserende smag bortset fra tobak i cigarer.

FDA-kommissær Robert Califf annoncerer forslaget, mens han vidnede tidligere end det amerikanske senatsbevillingskomités underudvalg for landbrug, vækst i landdistrikter, måltider og lægemiddeladministration og tilknyttede virksomheder, og sagde i overensstemmelse med en Axios-rapport, at “disse handlinger er acceptable af hensyn til offentlighedens sikkerhed væren.”

“Disse foreslåede produktkrav er primært baseret på klar videnskab og beviser, der fastslår afhængigheden og skaden ved disse varer,” nævnte FDA desuden i sin officielle meddelelse, og derfor bygger de på loven om forebyggelse af rygning i husholdninger og tobakshåndtering, som forbød alle karakteristika. smag bortset fra tobak og mentol i cigaretter i 2009.

De strejker er desuden en del af Biden-administrationens “Most Cancers Moonshot” for at nedskalere den døende anklage fra de fleste kræftformer med minimum 50 % over de efterfølgende 25 år, nævnte den, og citerede tobaksbrug som en nummer én forklaring på de fleste kræftformer. og dø af de fleste kræftformer, og at omkring 30 % af alle dødsfald i de fleste kræftformer i USA skyldes rygning.

Menthol

Menthol er et smagstilsætningsstof med en mintagtig stil og aroma, der reducerer irritation og hårdhed ved rygning. Dette vil øge fortryllelsen og gøre mentolcigaretter lettere at bruge, væsentligt for unge og yngre voksne, i tråd med virksomheden. Menthol interagerer desuden med nikotin i sindet for at øge nikotins vanedannende resultater. Blandingen af ​​mentols smag, sensoriske resultater og samspil med nikotin i sindet vil øge sandsynligheden for, at unge, der begynder at bruge mentol-cigaretter, vil udvikle sig til almindelig brug. Menthol gør det desuden sværere for enkeltpersoner at holde op med at ryge, nævnte FDA.

I 2019 har der været mere end 18,5 millioner tilstedeværende mennesker med mentolcigaret, der ryger i alderen 12 og ældre i USA, nævnte virksomheden, med betydeligt overdrevne anklager om brug af unge, yngre voksne og afroamerikanere og forskellige racemæssige og etniske hold. Trykt modelforskning har estimeret en rabat på 15 % ved rygning inden for 40 år, hvis mentolcigaretter ikke har været tilgængelige i USA, nævnte FDA. Disse undersøgelser anslår desuden, at 324.000 til 654.000 rygningsdødsfald i alt (92.000 til 238.000 blandt afrikanske mennesker) kan afværges i løbet af 40 år.

Når det er færdigt, vil det foreslåede mentolprodukt, som er almindeligt, nedskalere cigaretternes fortryllelse, hvilket mindsker sandsynligheden for, at ikke-brugere, der i alle andre tilfælde ville eksperimentere med mentolcigaretter, ville gå videre til almindelig rygning; og forbedre velvære og mindske dødelighedsfaren for nuværende mentolcigaretfolk, der ryger, ved at sænke cigaretforbruget og øge sandsynligheden for ophør.

Cigarer med smag

Karakteristisk smag i cigarer, der kan sammenlignes med jordbær-, drue-, kakao- og frugtpunch, øger fortryllelsen og gør cigarer nemmere at bruge, betydeligt blandt unge og yngre voksne, i overensstemmelse med FDA. Mere end en halv million unge i USA bruger cigarer med smag, nævnte det, og i nyere tid prøvede ekstra yngre personer en cigar dag efter dag end prøvede en cigaret.

Når det er færdigt, vil det almindelige foreslåede cigarprodukt med smag mindske cigarernes fortryllelse; sænke sandsynligheden for eksperimentering, vækst af nikotinafhængighed og udvikling til almindelig brug; og forbedre den offentlige velfærd ved at øge sandsynligheden for, at nuværende cigarfolk, der ryger, kan give op.

Håndhævelse og retfærdighed

Disse foreslåede love indeholder ikke et forbud mod en bestemt persons besiddelse eller brug. FDA kan og vil ikke implementere i modsætning til bestemte personer, der shopper, for besiddelse eller brug af mentolcigaretter eller cigarer med smag. Hvis disse foreslåede retningslinjer færdiggøres og anvendes, vil FDA-håndhævelsen udelukkende beskæftige sig med producenter, distributører, grossister, importører og detailhandlere, som fremstiller, distribuerer eller promoverer sådanne varer i USA, som ikke er i overensstemmelse med relevante fornødenheder.

FDA søger efter en bemærkning, der starter Might 4, om den måde, hvorpå den bedst kan afklare virksomhedens respektive roller og håndhævelse af statslige og indfødte lovgivninger, ud over dækningsspørgsmål forbundet med de potentielle racemæssige og sociale retfærdighedsimplikationer af de foreslåede produktkrav .

Medlemmer hjælper med at gøre vores journalistik opnåelig. Voks til at blive et CSP-medlem i øjeblikket, og lås op for unikke fordele sammen med ubegrænset adgang til alt vores indholdsmateriale. Deltag lige her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.