June 29, 2022

Nokia rapporterede om et bedre end forventet første kvartal, men administrerende direktør Pekka Lundmark advarede handlende om, at virksomheden bliver påvirket af stigende indgangsomkostninger og den verdensomspændende knaphed på chip.

Mens Lundmark udtalte, at Nokias resultater for første kvartal havde været en “robust begyndelse på året”, tilføjede han, at virksomheden kunne være vokset hurtigere, hvis den ikke var blevet hæmmet af at give kædepoint. “Provide kæde fortsatte med at begrænse vores udvikling, især i celle netværk, hvorefter indeni [the] samfundsinfrastrukturvirksomhed indeholdt i optiske netværksvirksomheden,” udtalte Lundmark på Nokias navn med forhandlere.

Forespurgt om stigende priser, svarede Lundmark,”Som alle ved, kan der være en kraftig inflationsbelastning på denne planet i den mellemliggende tid, og vi ser, at entrépriserne vil stige. Og naturligvis, i nye tilbud, som vi prissætter, indlejrer vi i hver enkelt ny aftale alle de data, vi har om knowhow-konkurrenceevnen, indtaster værdi, hvorefter vores relative konkurrenceevne i den specifikke købers situation. a-vis [our] konkurrenter.” Specifikt i celle-netværk, kendte han, er der ikke en eneste international værdi, og hver aftales værdi forhandles. Han forsikrede handlende om, at Nokia tegner sig for forhøjede indpriser i sin prissætning. “Jeg anser hele handlen, at alle har en nysgerrighed og en intention om at komme videre, da meget af indgangsværdien vil stige til købers omkostninger som muligt,” tilføjede han.

Generelt var Nokias bruttosalg på nettet i første kvartal steget med 1 % fra sidste år på en ubarmhjertig udenlandsk pengefond, og 5 % med ændringer i udenlandske penge, der ikke var taget i betragtning. Fællesskabets infrastruktur steg med 9 % på en ubarmhjertig udenlandsk pengefond. Nokia så et fald på 4 % år-til-år i celle på grund af forsyningskæden, men Lundmark udtalte, at efterspørgslen forblev robust. Indtjeningen for intervallet var faldet med 17 % sammenlignet med det samme interval sidste år, rapporterede firmaet.

Når det kommer til chips, udtalte Lundmark: “Der er nogle områder med fortryllelse lige her og der, men inden for det massive billede fortsætter tingenes tilstand. [to be] tæt. Samtidig har vi på kort sigt faktisk at gøre med nogle leverandørspecifikke udfordringer.”

Med hensyn til det konstruktive aspekt krediterede han Nokias R&D-finansiering for at drive dens succes inden for 5G-udvikling, foruden et skift i selskabernes kombination. Nokia, udtalte han, er ved at gå fra virksomheder med lav margin, “i retning af den næste andel af virksomheder med øvre margin, teknisk assistance og vedligeholdelse.

“Dette kan være et strategisk skift, som vi driver inden for tjenesten en del af celle netværksvirksomheden,” fortsatte han.

Inden for netværk er Lundmark kendt som Nokias 29% år-over-år udvikling i monterede netværk, foruden 25% udvikling i ubåds netværk. I mellemtiden blev virksomhedens optiske netværksfase tynget af levere kædepunkter, sagde han.

Lundmark udtalte, at Nokia ser operatører gå over til et 5G core/5G Standalone-netværk, og derudover ser det udvikling i sin kernenetværksvirksomhed på grund af adoptionen af ​​personlige netværk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.