June 30, 2022

Multi-sky metoder ikke desto mindre ekstra koncept end observere

Efterhånden som den internationale digitaliseringsindsats skrider frem, får virksomheds-IT mere og mere til opgave at muliggøre cloud-baseret digital transformation på alle stadier af virksomheden. Hyperscalere har været hurtige til at svare med et mere og mere velhavende udvalg af virksomhedsmuligheder, der sigter mod at erobre dette marked og skabe forstyrrende faktorer for at vippe markedet til deres fordel. Men der er ikke desto mindre en gennemsigtig vinder blandt de mange dominerende hyperscalere, der dyster om hans eller hendes virksomhed. Efterfølgende Pathway skitserede et par af disse træk i sin nye State of Enterprise Cloud Migrations-rapport.

“Det er den tredje undersøgelse, vi har gennemført,” instruerede Chetan Mathur, efterfølgende Pathway CEO, RCR Wi-fi information. Efterfølgende Pathway automatiserer virksomhedsinformationsmigrering til skyen. Mathur nævnte, at de indsamlede oplysninger til undersøgelsen i februar 2022, hvor de undersøgte mere end 1.000 it-professionelle og beslutningstagere. Mathur nævnte, at Subsequent Pathways kunder kører spektret, selvom mange af deres købere er inden for finans-, telekommunikations- og detailsektoren.

Der er ingen klar vinder blandt de mange “store tre” hyperscalere, der vedrører virksomhedens it-markedsandel, nævnte Mathur. Selvom Microsoft har en lille fordel med Azure – på 37,3 % – som Mathur tilskriver virksomhedens institutionelle dominans inden for virksomheds-IT. Amazon Internet Companies (AWS) havde henholdsvis 32,1 % og Google Cloud Platform havde 29,7 %. Hver af platformens sportsaktiviteter differentiering, der er nødvendig for helt forskellige elementer af virksomhedens IT, nævnte han.

Billede i form af Efterfølgende Pathway

“Når Microsoft har rejst sig inden for virksomheden i de sidste 30 år eller deromkring, ser det ud til, at de har virksomhedens CIO’ers dristighed,” sagde han. “Sikkerhed, fortrolighed, denne type problemer.”

AWS har brodden hos bygherrer, som anerkender virksomhedens rige sæt af platforme og udbydere og dets bredt tilgængelige instrumenter. “De har taget teknikken med open sourcing, uanset de vil,” sagde han.

Googles yderst effektive informationsanalyseinstrumenter, presset af Synthetic Intelligence (AI) og Machine Studying (ML), foretrækkes af Subsequent Pathways telekommunikations- og massive informationskøbere, sagde Mathur. “Jeg opdager, at masser af informationsforskere kan lide Google,” sagde han.

Mathur nævnte, at IT-beslutningstagere i virksomheder er under pres for at manøvrere arbejdsbyrder til skyen – 78,3 % af disse adspurgte ser efterspørgsel efter det – kun omkring en tredjedel, eller 33,6 %, har virkelig gennemført en arbejdsbyrdemigrering til skyen.

“Vi er ikke desto mindre i de tidlige dage,” sagde Mathur. Enterprise IT ønsker at assistere inden for typen af ​​ekstra udbydere fra hyperscalere og ekstra branchespecifikke valg til adskillige vertikale markeder.

Mens implementeringsmetoder på tværs af en række cloud-tjenesteleverandører kunne love fordele som redundans og fejltolerance, holder de fleste IT-valgttagere, der er engageret i informationsmigreringsindsatsen, der er undersøgt til rapporten, sig til en enkelt offentlig cloud-leverandør indtil videre.

Nysgerrighed i hybrid sky dog ​​lidt bevægelse

Hybrid cloud-implementering – en blanding af offentlig cloud og personlig cloud-lagring – har den primære mindshare blandt IT-valgt beslutningstagere. De fleste – 97 % – erkender, at der er fordele ved en hybrid cloud-teknik. Men kun 30% har en hybrid sky i fremstillingen i øjeblikket.

En del af problemet, hævder Mathur, er en normal mangel på institutionelle data. Nogle få tredjedele, eller 32,5 % af disse adspurgte, klagede over fraværet af talent i deres nuværende personale til at håndtere en række cloud-implementeringer. Bekymringen for at få driftspriser og problemer i spiral over en meget vanskeligere sikkerhedsatmosfære er desuden de vigtigste beslutningstageres lister.

Mathur advarer sine købere om at planlægge deres cloud-migreringsindsats omhyggeligt. “Tag din tid, planlæg det. Vær ikke panisk over, at du bare ikke flytter alle tingene til skyen, dag ét.”

Uden helt at tage højde for alle de problemer, der er involveret i ældre arbejdsgange og metoder, nævnte han, vil virksomheder typisk opdage sig selv i den værste af hver verden. Han pegede på et tilfælde med en uidentificeret forbruger, der skyndte sig at emigrere til skyen, udelukkende for at finde bagefter dvælende afhængigheder, der lagrede dem afhængige af deres nuværende informationshjerte-opsætning, som de oprindeligt havde tænkt sig at afvikle.

“Ikke kun migrerede de til skyen og pådrog sig skypriserne, men de kunne ikke rigtig sænke ledningen [from the data center], for at de fik ramt dobbelt på det tilhørende gebyr,” sagde han. “Den sande reduktion af ledningen er, når du bemærker disse økonomiske besparelser.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.